СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-14. СДЮСШОР переміг “Карпати” Львів.

Фотозвіт матчу ТУТ !
18- го травня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 17-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 вдома приймали гостей зі Львову «Карпати». Традиційно першими на футбольне поле стадіону «Спартак» вийшли гравці вікової категорії U-14.
Початок матчу виявився надзвичайно цікавим, енергійним та гольовим. Вже на 2-ій хвилині підопічні Миколи Фанти вийшли вперед. Захисники «Карпат» порушили правила у власному штрафному майданчику проти Годі Дмитра, арбітр матчу без вагань вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті вдало реалізував Кобеляш Ігор. За декілька хвилин гості зуміли зрівняти рахунок. Після цього ужгородці мали йще два стовідсоткові моменти. Спочатку після метушні у штрафному майданчику гостей, Чепканич Олександр пробивав головою, однак влучив у стійку воріт. А в середині тайму Немеш Мирослав з правого флангу обіграв опонента, змістився в центр і небезпечно пробив, але на жаль, м’яч влучив у перекладену воріт.
У другому таймі СДЮСШОРівці не збавляли обертів і продовжували атакувати. На 44-ій хвилині Годя Дмитро зробив вивірений навіс і Кобеляш Ігор виграв верхову боротьбу, однак м’яч після його удару влучив у стійку воріт. Це вже до речі, був третій момент, коли каркас воріт врятував львів’ян від голу. А в середині другого тайму вдача була вже на боці ужгородців. Гаврилець Володимир був першим на підбиранні м’яча після кутового і з 16-ти метрів невідпорно пробив прямо в нижній лівий кут воріт, цього разу вже ні стійка, ні воротар змогли врятувати ворота «Карпат» від голу.
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу СДЮСШОР над «Карпатами» з рахунком 2:1. Ця перемога гарантує підопічним Миколи Фанти місце у стикових матчах за право участі у фінальній частині ДЮФЛ України.