СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДФЮЛУ U-15. СДЮСШОР на виїзді здобув путівку до фінальної частини ДЮФЛ України.

8-го червня наша команда СДЮСШОР U-15 проводила матч-відповідь стадії плей-офф за право участі у фінальній частині ДЮФЛ України. Підопічні Тараса Вайданича на виїзді грали з командою «Атлет» з міста Київ. Нагадаємо, що минулої суботи зустріч між цими командами завершилась нічиєю 1:1.
Нам надзвичайно приємно повідомити, що СДЮСШОР здобув успішний результат і зіграв у нічию 2:2. Зазначимо, що голами у складі ужгородців відзначились Риган Олексій та Зизич Максим. Ця нічия виводить нашу команду до фінальної частини ДЮФЛ України.
Тренер команди СДЮСШОР U-15 Тарас Вайданич : « Гра була важка та дуже емоційна. Ми чудово розпочали гру і домінували на полі перші 20 хвилин. Зазначу, що крім забитих голів ми мали ще декілька хороших можливостей для взяття воріт, які на жаль, не реалізували. Але звичайно ми здобули потрібний для нас результат і емоції зараз дуже позитивні. На жаль, команда «Атлет» дуже грубо проводила гру і до та після матчу хамовито до нас ставилась. Також їхнє відношення до арбітрів після матчу було жахливим. Однак нам також дуже приємно від того факту, що наш колектив єдиний за всі команди СДЮСШОР останніх років, який двічі підряд здобув путівку до фінальної частини ДЮФЛ України.»