СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-12 чемпіон ДЮФЛ Закарпаття.

Фотозвіт фінального матчу ТУТ !
Ужгородський СДЮСШОР U-12, який успішно подолав груповий етап, потрапив до півфіналу, де напрочуд впевнено здолав опір мукачівського “Колоса” і переміг з рахунком 4:0. 
11-го червня підопічні Анатолія Деревлянки у фінальному матчі ДЮФЛ Закарпаття зустрілись із СК «Сільце». Матч вийшов напруженим та безкомпромісним. Моменти для взяття воріт були в обох команд, однак ужгородці навідміну від противника зуміли використати свій шанс в другому таймі і Кузьма Іван забив єдиний у матчі гол. Таким чином, наші хлопці святкували перемогу з рахунком 1:0. 
Також зазначимо, що організатори змагань визначили найкращого гравця команди СДЮСШОР – Івана Андрейко.
Керівництво та колектив СДЮСШОР вітає тренера Анатолія Деревлянку, гравців команди СДЮСШОР U-12 та їхніх батьків з чемпіонством у ДЮФЛ Закарпаття. 
Тренер команди СДЮСШОР U-12 Анатолій Деревлянка : “Зараз вся команда дуже щаслива від того, що нам вдалось здобути чемпіонство у ДЮФЛ Закарпаття, хоча фінал, як ми і очікували вийшов доволі важким. Суперник намагався високо нас пресингувати та нав`язувати нам свою гру. У першому таймі моменти були як в нас так і в команди “Сільце”. В другому таймі ми зуміли продемонструвати витримку і забили переможний гол. Також, я б вихотів виділити якісну гру Андрейко Івана, Кузьми Івана, Попадича Володимира і загалом всіх гравців нашої команди. Я вдячний своїм підопічним за проявлену дисципліну на футбольному полі та за волю до перемоги. Також хочу подякувати батькам гравців за їхню підтримку у фінальному матчі.”