СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-13 здобув срібні медалі на Міжнародному турнірі “Fragaria Cup”.

Фотозвіт з турніру дивіться ТУТ !
Команда СДЮСШОР U-13 з 2-го по 6-те липня прийняла участь у Міжнародному турнірі “Fragaria Cup”, який проходив у словацькому місті Пряшів. Загалом по всім віковим категоріям, які представлені на цьому турнірі участь на цьогорічних змаганнях прийняли 163 команди. Серед команд вікової категорії U-13 було представлено 9 колективів, які грали між собою по коловій системі.  
До вашої уваги склад групи нашої команди та підсумковий результат групових матчів :
1.
СДЮСШОР Ужгород (UA )
8
8
0
0
30 : 0
24
2.
CS Concordia Chiajna (RO)
8
7
0
1
35 : 2
21
3.
KZ DJUSH Ternopil A (UA )
8
6
0
2
27 : 7
18
4.
Molod Poltava (UA )
8
4
1
3
25 : 9
13
5.
DYUSSH Pinsk (BY)
8
4
0
4
18 : 18
12
6.
KZ DJUSH Ternopil B (UA )
8
3
1
4
16 : 17
10
7.
MKS Zory (PL)
8
2
0
6
10 : 37
6
8.
FK Spartak Bánovce nad Bebravou (SK )
8
1
0
7
9 : 56
3
9.
NK Omiš (CRO)
8
0
0
8
0 : 24
0
Підопічні Вадима Дьордя впевнено посіли перше місце у першому змагальному етапі. Ужгородці у всіх матчах здобули перемоги і не пропустили жодного м’яча у власні ворота. Цей показник вивів наших хлопців до півфіналу. У 1/2 фіналу СДЮСШОР здолав опір полтавсьокого “Молота” і переміг з рахунком 1:0. У фінальному матчі ужгородці зійшлись із румунською командою “CS Concordia Chiajna”, зазначимо, що на груповому етапі СДЮСШОР уже переміг цю команду з рахунком 1:0. Під час фінального поєдинку наші хлопці володіли ігровою ініціативою, але реалізувати створені моменти не вдалось. Справа дійшла до серії післяматчевих пенальті у якій перемогли румунські футболісти. Таким чином, підопічні Вадима Дьордя посіли 2-ге місце у Міжнародному турнірі “Fragaria Cup”.
Тренер команди СДЮСШОР U-13 Вадим Дьордь : “Нам дуже прикро було після програного фінального матчу, у якому ми повністю переграли нашого суперника, але через брак при реалізації гольових моментів виграти не змогли.  На цьому турнірі ми зіграли 9 матчів за 5 днів і це я рахую досить виснажливо для хлопчиків, враховуючи, що ми в кожному матчі ставили перед собою ціль перемогти. За весь турнір ми забили 30 голів і не пропустили жодного м’яча у власні ворота, а це неабиякий показник. На жаль, не всі наші гравці змогли поїхати на цьогорічний турнір по різних причинах. Та все ж не дивлячись на це в кожному матчі команда демонструвала змістовний та атакуючий футбол і за це я хочу подякувати всім без винятку гравцям, які прийняли участь у турнірі і також слова вдячності хочу висловити батькам наших футболістів за їхню підтримку. Хочу зазначити, що я не задоволений організацією цьогорічного турніру, якість проживання і харчування була на низькому рівні, а на футбольних полях де проводились матчі були відсутні технічні зони та лавки для запасних гравців. Наостанок хочу також подякувати, тренерам, гравцям наших молодших команд СДЮСШОР U-10 і СДЮСШОР U-11 та їхнім батькам за те, що у вільний від матчів час вони приходили на матчі і палко підтримували один одного. Відчувалось, що СДЮСШОР – це одна велика та дружня сім’я.”