СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Підсумкові результати команди СДЮСШОР U-9 на Міжнародному турнірі “Carpathia cup”

Команда  СДЮСШОР U-9 (2011 р.н.) з 21 по 24 серпня приймала участь у Міжнародному турнірі “Carpathia cup”. У цій віковій категорії було 16 учасників.
Про попередній перебіг турніру команди СДЮСШОР U-9 ми вже писали, отож в завершальний день наші вихованці зіграли одну гру за сьоме місце проти “Минай-2”. СДЮСШОРівці поступились з рахунком 5:1. Таким чином, СДЮСШОР U-9 посів 8-ме місце на Міжнародному турнірі “Carpathia cup”.
Тренер команди СДЮСШОР U-9 В`ячеслав Пінковський : “Результатом я не задоволений. Ми могли здобути кращий результат і грати за 1-6 місце, але на груповій стадії нам не пощастило у грі проти Миная. Однак я отримав багато корисної інформації на цьому турнірі і буду робити висновки, адже є дітки, які не дотягують до рівня СДЮСШОР. Однозначно буде проведена селекція і до команди прийдуть новачки. Я намагався надати всім діткам ігрову практику і дати шанс, щоб показати свої найкращі якості, на жаль, не у всіх це вийшло. Ми не впадаємо у відчай і вже з початку вересня ми розпочинаємо підготовку до турніру в Хмельницьком, який пройде в кінці наступного місяці.”