СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-15. СДЮСШОР здобув третю перемогу поспіль.

28-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 4-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали «BІК-Волинь» з Володимира-Волинського. У другому матчі зустрілись гравці вікової категорії U-15.
Початок матчу був досить спокійним, жодна з команд не хотіла з перших хвилин бігти в атаку. Перший небезпечний момент створили ужгородці в середині першого тайму. Кобеляш Ігор з 25-ти метрів сильно пробив зі штрафного удару, кіпер гостей зміг відбити удар. Волиняни за декілька хвилин зуміли відповісти. Сидун Вадим пробивав головою з 5-ти метрів, але воротар ужгородців Хміль Іван продемонстрував чудову реакцію і відбив удар.
Другий тайм виявися більш гольовим. Рахунок відкрили ужгородці. Зайка Даніель був найспритнішим у карному майданчику гостей і вдало реалізував момент. На 61-ій хвилині той таки Зайка Даніель оформив дубль і зміцнив перевагу СДЮСШОРу. Матч наближався до свого завершення і вже під кінець гри гості зуміли скоротити відставання у рахунку, але на більше їх не вистачило.
Отож, підопічні Миколи Фанти святкують третю перемогу поспіль.