СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 посів 4-те місце у турнірі “Легенди Карпат – 19”.

Ужгородський СДЮСШОР U-10 (2010 р.н.) прийняв участь у турнірі “Легенди Карпат – 19”, який проходив у Львові з 2-го по 4-те жовтня. 
До вашої уваги результати матчів групового етапу :
СДЮСШОР – ДЮСШ Тернопіль  3:0
Голи у складі СДЮСШОР : (Федоров Ілля (2), Терпак Костянтин)
СДЮСШОР – “Рух” Винники 1:0
Голи у складі СДЮСШОР : (Федоров Ілля)
СДЮСШОР – ФК “Львів” 4:1
Голи у складі СДЮСШОР : (Федоров Ілля, Стегура Михайло, Маргарян Армен, Боклаганич Ілля)
Наші вихованці зі стовідсотковим переможним результатом пробились до наступного раунду змагань :
1/4 ФІНАЛУ :
СДЮСШОР – ФК “Маневичі” (Волинська область) 4:1
Голи у складі СДЮСШОР : (Федоров Ілля 2, Терпак Костянтин, Русин Кирил )
1/2 ФІНАЛУ :
СДЮСШОР – “Карпати” Львів 0:2
Матч за 3-тє місце проти ДЮСШ Тернопіль вийшов напруженим. Основний час закінчився нічиєю 2:2. Дублем у складі СДЮСШОР відзначився : Федоров Ілля. У серії післяматчевих пенальті перемогу здобули тернопільчани. Тож, підопічні Михайла Стегури посіли 4-те місце у турнірі “Легенди Карпат – 19”. Також зазначимо, що організатори турніру визнали вихованців СДЮСШОР кращими у наступних номінаціях : Кращий воротар – Пасько Самуель, та кращий нападник – Федоров Ілля.
Тренер команди СДЮСШОР  U-10 Михайло Стегура : ” Мені дуже сподобалось, що хлопці були налаштовані досягти максимального результату на цьому турнірі. На жаль, ми програли тільки один матч на турнірі, де відверто кажучи суперник був трохи сильніший за нас в усіх аспектах гри. Це був півфінал з львівськими “Карпатами”.
Матч за третє місце видався напруженим. В ході матчу ми спочатку програвали, а потім вийшли вперед, але на жаль, на останніх хвилинах гри суперник зрівняв рахунок. І в серії пенальті виявився вдалішим.
Я обов’язково проаналізую цей турнір і в навчально-тренувальному процесі будемо працювати над слабкими сторонами нашої команди. Всім хлопчикам дякую за самовіддачу та прагнення до перемоги.”