СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-11 другий на турнірі “Іrshava open cup – 2019”

Ужгородський СДЮСШОР U-11 (2009 р.н.) прийняв участь у турнірі “Іrshava open cup – 2019”, який проходив в Іршаві з 4-го по 6-те жовтня. Загалом у турнірі взяло участь 9 команд, які грали по круговій системі.
Зазначимо, що підопічні Матвія Бобаля здобули впевнені перемоги у всіх матчах, крім однієї гри. У запеклій грі проти “Мункача” наші вихованці поступились з рахунком 2:1.  
У підсумку СДЮСШОР U-11 посів 2-ге місце на турнірі “Іrshava open cup – 2019”. Також, відзначимо, що організатори турніру визнали вихованців СДЮСШОР кращими у наступних номінаціях : Кращий захисник – Сакалош Богодар, та кращий бомбардир – Готра Сергій.
Тренер команди СДЮСШОР  U-11 Матвій Бобаль : ” В цілому мені сподобалась гра команди на цьому турнірі. Єдине мушу зазначити, що у вирішальних діях діткам часто не вистачало впевненості та холоднокровності. Під час кожного матчу я вимагаю від діток максимум старання на футбольному полі і я радий, що хлопчики мене чують, розуміють і намагаються виконувати мої тренерські настанови. Є також, декілька важливих ігрових аспектів над якими ми будемо наполегливо працювати на тренуваннях. Також, хочу подякувати батькам хлопчиків, за їхню підтримку у кожному матчі. ”