СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-17. “УФК-Карпати” перемогли СДЮСШОР.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
12-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 6-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-15 та U-17 вдома приймали львівські «УФК-Карпати». Першими традиційно на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17.
З самого початку матчу ініціативою прогнозовано заволоділи гості. Ужгородці до 23-ої хвилини стримували натиск львів’ян, але саме тоді «УФК-Карпати» відкрили рахунок. Максимець Максим пройшов по правому флангу і в дальній кут відправив м’яч. За декілька хвилин СДЮСШОР мав непоганий напівмомент. Мамєдов Арзуман на підступах до штрафного майданчика отримав м’яч, але як слід пробити не зміг і круглий пролетів трохи мимо воріт. В кінці першого тайму гості ще двічі забили гол. Результативними ударами відзначились Назарчук Роман та Кашперук Іван.
В середині другого тайму нападник ужгородців Повхан Іван відквитав один м’яч. Після забитого голу підопічні Дениса Пахомова повністю перехопили ігрову ініціативу, і об’єктивно кажучи краще грали за опонентів. Згодом Мотичка Олександр наносив удар після прострілу з правого флангу, але трохи мимо.  На 71-ій хвилині ужгородці забили другий гол. Хайнас Віталій прекрасно виконав штрафний удар і м’яч полетів у дальній кут воріт. Після цього СДЮСШОР йще більше почав тиснути на опонентів і активніше атакувати. Однак на жаль, вже в кінці матчу серія помилок наших гравців призвела до того, що гравець львів’ян Дурдас Андрій забив четвертий гол.
Як підсумок, гості виграли 4:2, хоча чудова гра ужгородців у другому таймі давала надію на позитивниий результат.