СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-15. СДЮСШОР впевнено переміг ФК “Львів”

2-го листопад на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 10-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали ФК «Львів». У другому матчі на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-15.
СДЮСШОР активніше розпочав гру. Вже в дебюті зустрічі Молнар Сергій після навісу з правого флангу пробивав по воротах, але м’яч пролетів над дев’яткою воріт. На 20-ій хвилині Вільховий Андрій чудово зіграв на випередження, та вийшов віч-на-віч з воротарем, але на жаль, переграти останнього не зміг. Також слід відзначити декілька потенційно гольових моментів за участю Годі Дмитра, які на жаль, не призвели до голу.
У другому таймі підопічні Миколи Фанти посилили тиск на ворота львів`ян і це дало бажаний результат. Спочатку Кобеляш Ігор вдало реалізував одинадцятиметровий удар та вивів ужгородців вперед. Згодом, рахунок було подвоєно. Молнар Сергій холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. Після цього гра дещо заспокоїлась аж до поки Вільховий Андрій на 62-ій хвилині продемонстрував чудовий дриблінг і змусив захисників гостей сфолити у штрафному майданчику. На жаль, Андрій не зміг забити гол з пенальті. Однак це не вплинуло на кінцевий результат.
Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену та важливу перемогу СДЮСШОРу з рахунком 2:0.