СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-11 здобув срібні медалі у міжнародному турнірі на честь О. Філіпа

Фотозвіт турніру дивіться ТУТ !
З 20-го по 22-ге грудня в ужгородському краї проходив турнір на честь Олександра Івановича Філіпа. У змаганнях, які проводились серед гравців вікової категорії U-11 (2009 р.н.) прийняло участь 32 команди, які були поділені на 9 груп. Серед учасників були одразу дві наші команди, це СДЮСШОР U-11 та СДЮСШОР U-10, які грали проти старших на рік суперників.
До вашої уваги пропонуємо результати групової стадії команди СДЮСШОР U-11 :

Під час першого групового етапу підопічні Матвія Бобаля впевнено кваліфікувались до наступного раунду змагань у якому ужгородці продемонстрували стовідсотковий переможний результат і посіли 1 місце в групі :

У фінальний день турніру наші вихованці потрапили до категорії команд, які змагались за 1-6 місце. На цій стадії СДЮСШОР U-11 переміг ДЮСФШ Ніжин-2 з рахунком 2:0, та молодших на один рік одноклубників з рахунком 2:1. Ці дві перемоги вивели наших вихованців до фінального матчу змагань, проти ужгородського “Зінедіну”. На жаль, СДЮСШОР U-11 поступився з рахунком 4:1.
В підсумку, СДЮСШОР U-11 посів 2-ге місце у міжнародному турнірі на честь О. Філіпа.  Також, відзначимо, що гравець СДЮСШОРу Василь Шершун здобув приз за найкращого нападника турніру.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Матвій Бобаль : “ Всі матчі на цьому турнірі давались нам досить важко, однак нам вдалось дійти до фіналу. У фінальному матчі ми допустились декілька необов`язкових помилок, які і вплинули на результат матчу. На турнірі ми провели 8 мічтів і в 7-ми здобули перемоги. В цілому я вважаю, що це не поганий результат, але нам звичайно дуже хотілось виграти золоті нагороди. Після цього турніру ми з хлопчиками проаналізуємо всі ті помилки і зробимо відповідні висновки.  Хоча дітки в кожному матчі дуже старались і за це я їм хочу подякувати.