СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 у фіналі ДЮФЛ Закарпаття драматично поступається Хусту.

Команда СДЮСШОР вікової категорії до 10-ти років тренером якої Деревлянка Анатолій на турнірі дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпаття зайняла друге місце. 
Свій шлях СДЮСШОРівці розпочали з матчів у своїй групі, яка належала до західної зони. У цій зоні було 10 команд, які по круговій системі змагались між собою. За підсумками цих матчів ужгородці зайняли друге місце, випустивши вперед команду з Мукачева.
Далі на підопічних Деревлянки Анатолія очікувала стадія четвертьфіналу де вони змагались із господарями фінальної частини ДЮФЛ Закарпаття командою СК “Берегвідейк”. У цій грі територіальна перевага була на боці ужгородців і як наслідок перемога 1-0, яка вивела СДЮСШОР до півфіналу.
У півфінальному матчі СДЮСШОР зустрічався із Зінедіном з ужгородського району. Це був напружений матч, який в основний час завершився з нульовою нічиєю. А в серії післяматчевих пенальті СДЮСШОР перемогли з рахунком 1-0.
У фіналі СДЮСШОР зустрівся із командою з міста Хуст. Хустяни всю гру провели в обороні, та грали на відбій. Ужгородці мали декілька хороших моментів для взяття воріт, але фортуна того дня була на боці Хуста. Справа дійшла до пенальті, а пенальті як відома це футбольна лоторея і переможцем з неї вийшов Хуст з рахунком 1-0.
Після матчу Анатолій Деревлянка зазначив, що основною причиною поразки в фіналі є серйозні кадрові втрати, які спіткали ужгородців. Адже тренеру не змогли допомогти одразу четверо гравців, які грають в основному складі. В числі травмованих був також головний голеадор СДЮСШОРу Андрейко Іван.