СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Завершення 23-го міжнародного дитячого турніру пам’яті Михайла Михалини.

1-го квітня команди СДЮСШОР відіграли завершальні матчі на 23-му міжнародному дитячому турнірі пам’яті Михайла Михалини. Серед команд вікової категорії U-8, СДЮСШОР Ужгород посів 9-те місце, а команда СДЮСШОР-2 Ужгород 21-ше місце, переможцем змагань стала команда “Сузір’я” Свалява.
Старші на 2 роки СДЮСШОРівці здобули кращий результат, а саме серед команд вікової категорії U-10, СДЮСШОР Ужгород посів 4-те місце, а команда СДЮСШОР-2 Ужгород 7-ме місце, додамо також, що перемогу в турнірі  здобула команда з Ужгорода “Zinedin”. Слід відзначити, що гравець СДЮСШОР Вадим Головка отримав приз за кращого нападника турніру.
Пропонуємо вам переглянути результати матчів команд СДЮСШОР в останній день змагань :
U-8
СДЮСШОР Ужгород – “Фортуна” Київ   2 : 1
СДЮСШОР Ужгород – “Сузір’я-2” Свалява   2 : 0  (МАТЧ ЗА 9-ТЕ МІСЦЕ)
СДЮСШОР-2 Ужгород – “Галичина” Львів   1 : 0   (МАТЧ ЗА 21-ШЕ МІСЦЕ) 
Головний тренер СДЮСШОР U-8 Михайло Стегура : ” Я в цілому задоволений тим, що хлопчики отримали багато ігрової практики та позитивних емоцій  від матчів. Особливо мені сподобалось те, що гравці під час турніру неодноразово проявляли характер та несамовиту волю до перемоги. Також відзначу хороший рівень суперників, які показали нам наші слабкі сторони”.
 U-10
СДЮСШОР Ужгород –“Zinedin” Ужгород   0 : 0   (пен. 3:4)
СДЮСШОР Ужгород –“Сузір’я” Свалява   0 : 0   (пен. 1:2)   (МАТЧ ЗА 3-ТЕ МІСЦЕ)
СДЮСШОР-2 Ужгород – “Мункач” Мукачево   0 : 1
СДЮСШОР-2 Ужгород –“Вертикаль” Обухів   + : –      (МАТЧ ЗА 7-МЕ МІСЦЕ)
Головний тренер СДЮСШОР U-10 Юрій Шукаль : “В цілому я турніром задоволений, мені сподобалось те як мої підопічні активно використовували в матчах ті ігрові комбінації, які ми тренуємо під час навчально-тренувального процесу. Результат для мене особисто не був найважливішим, а важливим було те, що команда прогресує в тактичному плані. Перший склад свої матчі вигравав здебільшого на класі, а другий склад проявив чудову самовіддачу за рахунок, якої і зміг здобути чи мало важливих перемог, зокрема переміг на груповому етапі “Зінедін”, який став переможцем турніру. “