СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-15. СДЮСШОР декласував ФК “Львів”.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
27-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 9-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали ФК «Львів». Після матчу молодших складів на поле гравці вікової категорії U-15. У залікових пунктах різниця між цими командами всього на одне очко на користь ФК «Львів». Львів’яни мають 12 залікових балів, а Ужгородці 11. Однак СДЮСШОР цей поєдинок грав вдома і звичайно, налаштовувався виключно на перемогу.
СДЮСШОР дуже активно розпочав цю гру і повністю заволодів територіальною перевагою на полі. На 4-ій хвилині Кічун Євген пробив з-за меж штрафного майданчика, воротар відбив і на добиванні був Селеш Крістіан, але знову кіпер гостей зіграв надійно. Згодом Крільо Юрій обіграв противника вийшов на ударну позицію і сильно пробив, однак воротар гостей з цим ударом впорався. Вже за мить СДЮСШОР все  таки відкрив рахунок. Лявинець Георгій головою результативно пробив. Підопічні Тараса Вайданича на цьому не зупинялись і продовжували активно насідати на ворота львів’ян. На 31-ій Бомко Максим віддає чудовий пас на активного Кріля Юрія, який вийшов один на один з воротарем, Юрій пробив в дальній кут і м’яч пролетів зовсім трохи мимо воріт. Згодом Бомко Максим з 20-ти метрів прекрасно пробив, але Багай Савас вкотре рятує свою команду і в карколомному стрибку відбиває цей удар. Також на останній хвилині першого тайму Кічун Євген з 18-ти метрів небезпечно пробивав, м’яч оминувся зі стійкою воріт. 
У другому таймі СДЮСШОР не збавляв обертів і продовжував володіти ігровою ініціативою. На 39-ій хвилині Селеш Крістіан втік від захисників і холоднокровно реалізував свій момент. За декілька хвилин той таки Селеш Крістіан забив третій гол своєї команди, який остаточно зняв всі питання на рахунок переможця цієї зустрічі. В кінці другого тайму Полячук Артур скористався помилкою воротаря і відправив м’яч у ворота, але, на жаль, захисник львів’ян зумів вибити круглого з самої лінії воріт.
Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу СДЮСШОР над ФК «Львів» з рахунком 3:0.
Також зазначимо, що команди СДЮСШОР U-16 та U-17 проводили свої матчі на виїзді проти ФК “Львів”. СДЮСШОР U-16 поступився з рахунком 2:0. А СДЮСШОР U-17, пропустивши прикрий гол в самому кінці матчу, не зміг втримати переможний результат і закінчив гру з нічийним рахунком 2:2. Голи в складі СДЮСШОР забили : Бистрицький Кирил та Роботишин Василь.