СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Завершився Міжнарожний дитячий турнір на честь Олександра Філіпа.

Фотозвіт турніру ТУТ !
З 21-23 грудня, у спорткомплексах “ZINEDINE” та “Юність” проходив Міжнарожний дитячий турнір на честь Олександра Філіпа. Змагання відбувались серед команд вікової категорії U-10 (2009 р.н.). У цьому турнірі були представлені одразу дві команди ужгородського СДЮСШОР. Це команда СДЮСШОР  U-10 (2009 р.н.) та  СДЮСШОР  U-9 (2010 р.н.).  Загалом у турнірі прийняло участь 36 команд. 
Про групові перепитії наших команд на цьому турнірі ми вже писали. Тож в останній ігровий день змагань команда СДЮСШОР  U-10, на йще одній груповій стадії грала проти команд “Антарест” Київ, та “Сузір`я-10” Свалява. На жаль, в обох матчах ужгородці програли і були змушені грати матч за 5-те місце проти “Зінадіна”. При рівній грі підопічні Матвія Бобаля поступились із мінімальним рахунком 1:0. Таким чином, СДЮСШОР  U-10 посів 6-те місце Міжнарожному турнірі на честь Олександра Філіпа. Також, слід зазначити, що приз найкращого захисника змагань отримав наш вихованець – Ковач Олександр.
Команда СДЮСШОР  U-9, яка була молодша на рік від всіх своїх суперників за результатами зіграних матчів перших двох днів, змушена була вести боротьбу за 13-18 місце. Підопічні Михайла Стегури в одній групі грали проти команд “Восход-2” Київ та “Пегас” Ужгород. У цій групі СДЮСШОР завдяки нічийному результату 2:2 в грі проти “Пегасу” здобув 1 очко. На жаль, СДЮСШОР  U-9 в грі за 17-те місце поступився команді “Дружба” Київ.