СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ Закарпаття : СДЮСШОР U-11 посідає третє місце.

Команда СДЮСШОР вікової категорії U-11 на місцевому стадіоні у Буштині завоювала комплект бронзових медалей у цьогорічному чемпіонаті Дитячо – юнацької футбольної ліги серед команд Закарпатської області.
Після успішно пройденого групового етапу підопічні Шоляка Володимира у півфінальному поєдинку зустрілись проти ФК “Мункача” м.Мукачево. Це був по справжньому видовищний матч, в якому команда СДЮСШОР володіла ігровою ініціативою, але в результаті спрацював відомий футбольний принцип «Не забиваєш ти – забивають тобі». Адже в першому таймі півзахисник СДЮСШОРівців Пушкарьов Олексій мав чудово нагоду аби вивести свою команду вперед, але своїм моментом не скористався. Натомість мукачівці свого суперника пробачати не стали і вже за декілька хвилин забили, як виявилось пізніше єдиний гол в зустрічі. В другому таймі ужгородці більше атакували, але захист “Мункача” у цьому матчі відіграв надійно. Як підсумок мінімальна перемога вихованців з міста над Латорицею.
У матчі за третє місце СДЮСШОР зробив правильні висновки з півфінальної невдачі і гравці діяли в тому матчі більш відповідально та злагоджено. Це принесло свій результат. Голи Дмитрія Гайовича, Олексія Пушкарьова та Станіслава Сідуна принесли перемогу СДЮСШОРу в заохочувальному фіналі. Потрібно зазначити, що переможцем турніру виявися ФК “Мункач”, який у фіналі переграв ФК «Сузір’я» з Сваляви з рахунком 2:0.
Окремо слід відзначити, що титул найкращого нападника розіграшу ДЮФЛ Закарпаття отримав гравець СДЮСШОРу Костянтин Бобик.