СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Роман Сарай дарить м’ячі команді СДЮСШОР U-10

Для кожного футболіста надзвичайно важливо володіти якісною футбольною атрибутикою, адже це на пряму впливає на розвиток футбольних якостей. Особливо це стосується футбольних м’ячів. Це прекрасно розуміє депутат Ужгородської районної ради Сарай Роман, який завітав на тренування до юних футболістів команди СДЮСШОР U-10 та подарував їм 10 високоякісних футбольних м’ячів всесвітньо відомого бренду “SELECT”.
При врученні подарунка Роман наголосив “Я прекрасно розумію наскільки важливо тренуватись якісними та хорошими м’ячами, саме тому вирішив зробити вам цей подарунок і бажаю щоб ці м’ячі влітали виключно у ворота ваших суперників”.
У відповідь директор СДЮСШОР Дьордь Вадим щиросердечно подякував депутату Ужгородської районної ради та зазначив, що його подарунок максимально швидко допоможе молодим футболістам розвивати свої футбольні навички.
Також тренер СДЮСШОР вікової категорії U-10 Деревлянка Анатолій  додав, що з такими хорошими м’ячами його підопічні будуть набагато частіше засмучувати воротаря суперника. Після вручення команда СДЮСШОР відразу почала своє тренування новенькими м’ячами.