СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Емоційні півфінали ДЮФЛ України U-17 в Ужгороді

На стадіоні “Авангард” відбулись надзвичайно емоційні півфінали фінальної частини ДЮФЛ України серед команд вікової категорії U-17.
В першому матчі зійшлись представники найтитулованіших команд України це ФК “Динамо” Київ та ФК “Шахтар” Донецьк. У своїй групі динамівці вийшли з другого місця випустивши вперед “УФК-Карпати” м. Львів. Натомість донеччани у своїй групі показали дуже впевнену гру і камня на камені не залишили на своїх противниках, відповідно зайнявши в групі лідируючу позицію. Проте на півфінал краще налаштувались київські футболісти. Результатом цього став забитий гол нападника динамівців Мащенка Вадима. В дебюті другої половини гри динамівці подвоїли рахунок. Ісаєнко Євген відгукнувся на навіс партнера і забив гол. Згодом динамівці забили втретє. Сорокін Станіслав невідпорно пробив з 18-ти метрів. За декілька хвилин Сорокін Станіслав оформив дубль за одинадцятиметрової позначки. І під кінець зустрічі Войтюк Олександр красиво пробив у верхній кут воротаря гірників і забив останній 5-ий гол динамівців. Як підсумок ФК “Динамо” Київ.
Наступний за розкладом півфінал відбувся між командами ОК ім. І. Піддубного м.Київ  та “УФК-Карпати” м.Львів. Київські футболісти чудово провели перший тайм і внсалідок забитих голів Медвечука Давида та Туліна Дмитра виграли його з рахунком 2-0. У другому таймі представники ОК ім. І. Піддубного підкріпили свою перевагу. Колеснік Богдан прекрасно виконав штрафний удар і зробив рахунок 3-0. А далі на футбольному полі сталось диво за яке ми всі так любимо цей вид спорту. Львів’яни здійснили неймовірний камбєк. Завдяки голам Рудюка Володимира, Руденка Іллі та Панчишина Ореста інтрига в грі повернулась. Основний час закінчився з рахунком 3-3. А ось в серії пенальті кращими були львівські футболісти, особливо добре в цій серії відмітився вихованець СДЮСШОРу, а нині воротар “УФК-Карпати” Готра Михайло.
Як підсумок на футбольних глядачів чекає фінальний матч за участю ФК “Динамо” Київ та “УФК-Карпати” м.Львів.