СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Володимир Мухлинін : Головним результатом для мене це є кількість моїх вихованців на професійному рівні.

Після свого тренування головний тренер СДЮСШОР U-16 Мухлинін Володимир Олексійович поспілкувався з нами та розповів про хід підготовки до нового сезону в ДЮФЛ України.
Володимир Олексійович минулий сезон ви закінчили на досить високому 4-му місці. Цей показник є найкращим з усіх вікових категорій СДЮСШОРу. Але все ж таки, чого не вистачило команді для того аби ввійти в першу трійку ?
– Позитивного результату хочеться завжди і всім тренерам. Але для мене головним результатом буде кількість моїх вихованців на професійному рівні. Мене тішить те як мої підопічні виросли в ігровому плані, до них навіть є певна зацікавленість з боку найкращих українських команд. В нашій зоні було 7 дуже сильних та пристойних команд. І будь хто з них міх посісти найвище місце.
– Розкажіть будь-ласка про хід підготовки вашої команди до нового сезону в ДЮФЛ України ?
– З відпочинку ми вийшли з 20-го липня. В перші два дні ми складали різноманітні тести і нормативи також проходили медичний огляд. І після цього ми відразу почали підготовчий період з дворазових тренувань. Далі ми їдемо 3-го серпня в Хуст на 8 днів. Де також продовжиться цілеспрямована підготовка.Ну і 12-го серпня поїдемо в Дебрецен на дводенний турнір.
– Над якими компонентами будете працювати в Хусті ?
– В основному ми зараз закладаємо фундамент з фізичної підготовки та витривалості. Будемо працювати над різноманітними ігровими моментами. Ну і звичайно проведемо декілька товариських матчів.
– Ось якраз розкажіть з ким плануєте зіграти матчі на зборах ?
–  Конкретних домовленостей з іншими командами поки що немає. Але з цим проблем в нас не буде, адже є варіанти зіграти з ДЮСШ №15 м. Київ, також є задум спробувати зіграти з обласною командою міста Хуст.
– Розкажіть детальніше про умови в яких будуть проживати та тренуватись футболісти ?
– Там на нас чекають прекрасні умови. Насамперед дуже добре, що тренуватись ми будемо на центральному полі міського стадіону. Якість газону там хороша, а це в свою чергу сприяє розвитку техніки. Одним словом команда в Хусті буде забезпечена всім необхідним для якісної підготовки.
– Які позиції на ваш погляд потребують підсилення ?
– Насамперед мені хочеться підвищити рівень запасних гравців. Щоб вони коли виходили на поле виглядали не гірше гравців основного складу. Зараз до нас приєднались 5 нових футболістів. Їм звичайно потрібно ще багато працювати і додавати особливо у плані володіння м’ячем. Але перспектива в них без сумніву є.
– Як взагалі проходив процес відбору футболістів до вашої команди ?
– Мушу сказати, що я вже досить давно за ними спостерігав. В основному їх я запримітив на матчах ДЮФЛ Закарпаття. Є такі хлопчики яких мені рекомендували тренери інших команд. Ну і зараз в нашому розпорядженні перебуває хлопець із Житомира. Це фізично досить добре розвинений гравець.
– Ну і на останок, яке турнірне завдання ви ставите перед собою та своїми гравцями на майбутній сезон ? 
– Насамперед я в кожному матчі вимагаю від своїх підопічних викладатись на всі 100 відсотків і вдосконалювати свою майстерність. А в турнірну таблицю будемо дивитись вже походу сезону.