СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Анонс шостого туру ДЮФЛ України.

14-го вересня на ужгородському стадіоні “Спартак” пройдуть матчі 6-го туру дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги. 
У суботніх поєдинках ужгородський СДЮСШОР вдома зіграє проти команди МФА м.Мукачево, а на виїзді проти “Прикарпаття” м.Івано- Франківськ. Вікові категорії U-14 та U-16 зіграють свої поєдинки в Ужгороді на стадіоні “Спартак”, також потрібно зазначити, що саме ці матчі обіцяють бути максимально інтригуючими, адже це буде справжне закарпатське дербі. А команди вікових категорій U-15 та U-17 проведуть свої матчі в місті Івано-Франківськ. Нагадаємо, що СДЮСШОР U-14 має стовідсотковий успішний результат і на даний момент у турнірній таблиці займає заслужену лідируючу позицію, натомість мукачівці мають у своєму активі 4 очки та 8-му сходинку. Тому очевидним фаворитом у цьому матчі вважається СДЮСШОР. В іншому матчі, який пройде на франківщині фаворитом також являються ужгородці. Адже “Прикарпаття” всі свої матчі програло, а ужгородці мають у своєму активі 7 залікових пунктів. СДЮСШОР U-16 також зіграє вдома з “МФА”. Це повинен бути надзвичайно цікавий поєдинок, адже ужгородці знаходяться на сьомому місці в турнірній таблиці, мукачівці на четвертому, також фактор матчу-дербі додає “гостроти”. А ось у найстаршій віковій категорії U-17, СДЮСШОР буде протистояти проти одного з лідерів турнірної таблиці. Додамо, що “Прикарпаття” займає другу сходинку, тому цей матч буде не легким для ужгородців.
 
Нагадаємо, що матчі вікових категорій U-16 та U-17 розпочинаються о 12-ій годині, а поєдинки команд U-14 та U-15 о 14-ій годині.