СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-16. Впевнена перемога СДЮСШОРа в закарпатському дербі.

Фотозвіт матчу дивіться в групі СДЮСШОР Ужгород на Facebook.
14-го жовтня на стадіоні “Спартак” проходили матчі шостого туру Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги. На глядачів очікувало справжнє закарпатське дербі. Адже ужгородський СДЮСШОР на своєму полі приймав  “Мукачівську футбольну академію”. Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16. Нагадаємо, що в минулому матчі СДЮСШОР U-16 вдома переміг “BRW-BIK” з Володимира-Волилинського з рахунком 2:1. І мукачівці також в домашньому матчі перемогли команду ФК “Львів” з рахунком 4:2. В турнірній таблиці СДЮСШОР з п’ятьма очками займає 7-ме місце, а мукачівці маючи на 3 залікові пункти більше знаходяться на 4-му місці. Тому гра обіцяла бути максимально напруженою та інтригуючою.
Ужгородці дуже активно розпочали гру. Одразу було помітно, що Володимир Мухлинін чудово налаштував своїх підопічних на це дербі, адже СДЮСШОРівці з перших секунд матчу побігли вперед. Наслідком такої активності став швидкий гол Зізича Андрія. Вже на 3-ій хвилині Андрій втік від захисників, з лівого флангу ввірвався в штрафний майданчик суперника і пробив в ближній від воротаря кут. Кіпер мукачівців Добуш Віталій з цим ударом впоратись не зміг. 1:0 на користь СДЮСШОР. За 10 хвилин той таки Зізич Андрій скористався позиційною помилкою захисника “МФА”, вискочив на побачення з Добушем Віталієм, та чудово пробив у протилежний від кіпера кут. 2:0 ужгородці попереду. Ближче до середини першого тайму гра на полі вирівнялась. І на 28-ій хвилині мукачівці мали реальний шанс аби забити гол. Стайкович Іван чудово виконав штрафний удар, але воротар Ужгороду Кашка Дмитро проявив чудову реакцію і відбив цей удар. На 33-ій хвилині гравець СДЮСШОРу Бакша Мартін міг забивати третій гол своєї команди. Мартін прекрасно спіймав м`яч з лету і смачно пробив по воротах Мукачева, але круглий після цього пострілу влучив в перекладину. Перший тайм так і завершився з рахунком 2:0 на користь ужгородців.
Початок другої половини матчу також був за СДЮСШОРом. На 47-ій хвилині СДЮСШОР мав стовідсотковий шанс для третього голу. Митро Олександр пройшов по правому фланзі і прострілив на Зізича Андрій. Останньому залишалось тільки правильно підставити ногу, але воротар мукачівців в цьому епізоді врятував свою команду від пропущеного голу. Наступна небезпечна атака Ужгороду виявилась гольовою. Роботишин Василь на 53-ій хвилині обіграв опонента і майстерно пробив на техніку в дальній від кіпера кут, цього разу без шансів для Добуша Віталія. Згодом було небезпечно біля воріт ужгородців. В падінні головою небезпечно пробивав Стойкович Іван, але м’яч пролетів вище воріт. На 29-ій хвилині хет-трик в цьому поєдинку міг оформити Зізич Андрій. Андрій відірвався від захисників і вибіг на побачення з воротарем мукачівців, але переграти його не зміг. Під кінець зустрічі гості мали йще один момент аби забити бодай гол престижу. Після навісу з лівого флангу небезпечно головою пробивав Герасиненко Андрій, але м’яч після його удару пролетів трохи мимо воріт.
Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу підопічних Володимира Мухлиніна з рахунком 3:0, які тим самим продовжили свою переможну серію.