СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-14. Нервова нічия лідерів.

Фотозвіт матчу дивіться в групі СДЮСШОР Ужгород на Facebook.
25-го жовтня на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 8-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги. До ужгородців в гості приїхали львівські “Карпати”. Відразу по закінченню матчу старших складів на поле вийшли молодші, а саме представники вікової категорії U-14. Саме цей поєдинок був по особливому цікавий для всіх вболівальників футболу, які зібрались на стадіоні. Адже на полі зустрілись дві лідируючі команди у цій віковій категорії. СДЮСШОРівці на цей матч виходив у статусі мінімального фаворита, адже все ж таки вони займали перше місце в турнірній таблиці, “Карпати” ж відповідно були другими.
Матч розпочався досить спокійно, обидві команди діяли виважено та не спішили бігти в атаку і відкривати свої тили. В основному вся гра проходила в центральній частині поля, де було багато роботи в півзахисників обох команд. Також було не мало дрібних фолів як з однієї так і з іншої сторони. Перший в матчі напівмомент створили господарі, які все ж таки трохи цікавіше діяли в атакувальній фазі. На 13-ій хвилині Черевко Олександр небезпечно пробивав по воротах гостей з 20-ти метрів, але чудово в цьому епізоді зіграв воротар гостей Герета Юрій. В середині першого тайму львів’яни зуміли відповісти ужгородцям небезпекою. Після метушні в штрафному майданчику м’яч опинився в гравця зелено білих, який пробив з вигідної позиції, але вже на самій лінії воріт Грись Максим підстрахував свого голкіпера і вибив м’яч в аут, тим самим розрядивши ситуацію в цьому епізоді. На 25-ій хвилині ужгородці створили справжній стовідсотковий момент. Черевко Олександр віддав чудовий верховий пас на Селеша Крістіана, який вибіг на побачення з воротарем, але внаслідок боротьби із захисником противників влучити в рамку воріт не зумів і пробив мимо. 
В другому таймі була дуже нервова гра. Обидві команди боялись допустити фатальну результативну помилку і тому дещо сковувались в своїх ігрових діях. Перший небезпечний момент в другому таймі створили ужгородці. Після метушні в штрафному майданчику м’яч відскочив до Ковчара Ігоря, який чудово пробивав, але м’яч на жаль розминувся з воротами. Карпатівці теж намагались атакувати, але оборона СДЮСШОРу в цьому поєдинку зіграла дуже надійно та не дозволила супернику вразити свої ворота. Особливо це стосується капітана ужгородців Макари Богдана, який в цьому матчі став справжній оплотом свого захисту і під час матчу виграв всі єдиноборства у суперника. На 55-ій хвилині Селеш Крістіан чудово пробивав з 23-ох метрів, але на місці виявився голкіпер гостей Герета Юрій. Вже в самому кінці матчу міг статись вирішальний епізод цього поєдинку. Гравець Ужгороду Крижан Олексій з 30-ти метрів потужним пострілом вразив ворота львів’ян, але на жаль м’яч зовсім трошки пролетів вище воріт.
Як підсумок нервова нічия між лідарами цієї вікової групи, яка означає, що позиції в турнірній таблиці не змінились і СДЮСШОР і на далі продовжує лідирувати.
Також до вашої уваги презентуємо результати матчів СДЮСШОРа на виїзді :
U-15. “Карпати” Львів – СДЮСШОР Ужгород  7 : 0
U-17. “Карпати” Львів – СДЮСШОР Ужгород  5 : 1