СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Анонс 9-го туру ДЮФЛ України

28-го вересня ужгородський СДЮСШОР зіграє свої матчі 9-го туру в рамках змагань дитячо-юнацької футбольної ліги України. Ці матчі як і два попередні пройдуть на ужгородському стадіоні “Автомобіліст”, тому що на стадіоні “Спартак” тривають роботи зі встановлення легкоатлетичних бігових доріжок.
U-15. СДЮСШОР (Ужгород) –  УФК “Карпати” (Львів).
Початок матчу в 14.00
Підопічні Михайла Стегури будуть протистояти прямому лідеру турнірної таблиці цієї вікової категорії. Зрозуміло, що цей матч буде надзвичайно важким, але надіємось, що СДЮСШОР в цій грі приємно здивує своїх уболівальників.  
U-17. СДЮСШОР (Ужгород)  – УФК “Карпати” (Львів).
Початок матчу в 12.00
У найстаршій віковій категорії фаворитом виглядають також гості зі Львову, які ведуть боротьбу за найвищі місця в турнірній таблиці, але ми прекрасно знаємо як добре В’ячеслав Пінковський вміє налаштувати свою команду на непоступливе протистояння, тому маємо надію на позитивний результат для ужгородців в цьому матчі.
U-14. УФК“Карпати” (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород).
Початок матчу в 14.00
СДЮСШОР U-14 тільки в середу провів надзвичайно важливий для себе матч з “Карпатами”, зараз на ужгородців очікує не менш важливий виклик у грі з УФК, які йдуть на 3-му місці в турнірній таблиці. Тарас Вайданич зробив все можливе щоб команда відновилась як фізично так і морально до суботньої гри, тому будемо очікувати гарних новин з цього матчу.
U-16. УФК “Карпати” (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород).
Початок матчу в 12.00
Ну і нарешті підопічні Володимира Мухлиніна також зіграють з лідером своєї вікової групи. Скоріш за все цей матч СДЮСШОР U-16 проведе від оборони і намагатиметься діяти на контратаках, а це як відомо в ужгородців чудово виходить. Тому шанси на успіх безперечно є.