СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Впевнене лідерство СДЮСШОР U-12 та інші перепетії СДЮСШОР в ДЮФЛ Закарпаття.

На цьому тижні команди різних вікових категорії СДЮСШОР зіграли свої матчі в рамках змагань ДЮФЛ Закарпаття.
“ДЮСШ” Виноградів U-15  – СДЮСШОР Ужгород U-14    4 : 1
Розпочнемо з найстарших наших представників. Як ми вже раніше наголошували команда СДЮСШОР U-14 проводить свої матчі проти старших на один рік суперників. 8 листопада підопічні Тараса Вайданича поїхали на виїздну гру проти одного з лідерів турнірної таблиці “ДЮСШ” Виноградів. Ужгородці поступились із рахунком 4:1, а єдиний гол в складі СДЮСШОРу забив Макара Богдан.
“ДЮСШ” Виноградів U-13  – СДЮСШОР Ужгород U-13   0 : 5
Підопічні Миколи Фанти здобули свою чергову перемогу в ДЮФЛ Закарпаття. На цей раз битими були виноградівці. СДЮСШОР на виїзді зумів виграти з рахунком 5:0. Голами у складі ужгородців відзначились: Пришляк Андрій, Кобеляш Ігор, Орос Арсеній оформив дубль та Бабич Максим.
У змаганнях вікових категорій U-11 та U-12 (хлопчиків 2006/07 рр. н.) закінчилося перше коло змагань. Приємно констатувати, що впевненим лідером турнірної таблиці є СДЮСШОР U-12, які випереджають свого найближчого конкурента “Зінедін” U-11 аж на 9 очок. Також в цій групі бере участь СДЮСШОР U-11, який після першого кола являється міцним середнячком турнірної таблиці, займаючи 5-те місце.
До вашої уваги турнірна таблиця ДЮФЛ Закарпаття вікових категорій U-11 та U-12 :