СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Закінчення турніру “Зимовий кубок ДЮФЛУ – 2018″та інші новини.

У стані команд ужгородського СДЮСШОР відбувся ряд цікавих новин.
СДЮСШОР U-16 завершив свої виступи у фінальній частині “Зимового кубку ДЮФЛУ – 2018”. Нагадаємо, що наша команда потрапила до групи «В» в якій були : ФК «Шахтар» (Донецьк), СДЮСШОР (Ужгород), ФК «Дніпро» (Дніпро) та «Азовсталь» (Маріуполь). У першому матчі підопічні Володимира Мухлиніна в напруженому та інтригуючому матчі поступились з рахунком 2:1 команді «Азовсталь» (Маріуполь). Голом у складі ужгородців відзначився Євген Мукомела. Далі у матчі проти одного з фаворитів змагань “Шахтарем” з Донецька, команда з Ужгорода програла з рахунком 7:0. У заключній груповій грі проти ФК «Дніпро», ужгородці продемонстрували змістовну гру, але на жаль також поступились з мінімальним рахунком 1:0. Додамо, що переможцем змагань стала команда ФК “Динамо” Київ, яка у фінальному матчі перемогла ФК “Шахтар” з рахунком  3:1. Керівництво СДЮСШОР вдячне команді вікової категорії U-16 та тренеру Володимиру Мухлиніну за позитивний результат в престижному турнірі “Зимовий кубок ДЮФЛУ – 2018”, адже сама участь у фінальній частині цих змагань це вже гарне досягнення.
СДЮСШОР U-17 на минулому тижні зіграв одразу два матчі Зимової першості Закарпаття. Спочатку 28-го лютого в рамках перенесеної гри 4-го туру СДЮСШОРівці зустрілись із командою ФК “Минай”. Ініціативою в матчі володіли минайці, але СДЮСШОР не засиджувався біля власних воріт і намагався організовувати якісні контратаки. До прикладу, на 12-ій хвилині Микола Джанда вивів Вадима Ференцика на ударну позицію, але удар останнього відбив кіпер “Минаю”. На жаль, підопічним В’ячеслава Пінковського так і не вдалось забити в цій грі, а ось більш досвідчені минайці здобули перемогу з рахунком 4:0. В наступному матчі 5-го туру СДЮСШОР зустрічався з ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна». Сам матч був достатньо напружений, ужгородці мали декілька хороших шансів для взяття воріт, але на останньому рубежі надійно зіграв воротар ФК «Невицького замку”. У підсумку матч так і закінчився нульовою нічиєю.

3-го березня команда СДЮСШОР вікової категорії U-8 поїхала на однодневний міжнародний турнір у словацьке містечко Сабінов. Серед учасників можна виділити відому словацьку академію з міста Вранов-над-Топльоу “CFT Academy”. В підсумку ужгородці на цих змаганнях посіли 4 -те місце. Також потрібно виділити, що звання кращого гравця ужгородської команди отримав Стегура Михайло, а кращим воротарем став Русин Кирил.