СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-9 повернувся з Міжнародного дитячого футбольного турніру «Utmost Cup».

Як ми вже раніше анонсували команда СДЮСШОР U-9 з 2-го по 5-те квітня приймала участь в Міжнародному дитячому футбольному турнірі «Utmost Cup», який проходив у Вінниці.
Цей турнір проводиться вже другий рік поспіль. Змагання проходили серед хлопчиків вікової категорії U-9 та зібрали 24 команди з чотирьох країн (Україна, Молдова, Сербія, Румунія).
СДЮСШОР потрапив до групи “D” разом з командами : ФК “Металіст” Харків, “Mladenovac” Сербія, “Восход” Київ, ФК “Ізмаїл” Ізмаїл, “Juniorul Suceava” Румунія. В результаті зіграних групових матчів ужгородці посіли 3 місце, і перейшли в наступний раунд змагань. У грі за 13-те місце СДЮСШОР переміг “Барсу” з міста Суми з рахунком 2:0.

Таким чином підопічні Івана Шанти посіли 13-те місце у Міжнародному дитячому турнірі «Utmost Cup», слід зауважити, що звання кращого гравця команди СДЮСШОР отримав Чурей Іван. Додамо також, що переможцем змагань стали господарі турніру, а саме команда “Прем’єр-Нива” з міста Вінниця.
Тренер команди СДЮСШОР U-9 Іван Шанта поділився враженнями від турніру : “Турнір чудовий.  Хочу особливо виділити дуже високий рівень всіх команд-учасників. Легких матчів не було взагалі і в кожному поєдинку потрібно було максимально старатись щоб досягти успішного результату. Також на жаль нашим футболістам було важко адаптуватись до не звичного великого ігрового майданчика, адже ми ще не грали на футбольному полі такого розміру. Але головне, що дітки отримали багато ігрової практики проти дуже сильних команд, та чудові емоції від цих змагань.”