СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Загальний клубний залік чемпіонату ДЮФЛ України. СДЮСШОР в лідируючій групі та анонс 16-го туру ДЮФЛ України.

Пропонуємо, Вам ознайомитись із загальним клубним заліком чемпіонату ДЮФЛ України на якому ужгородський СДЮСШОР із показником 87 очок займає високе 4-те місце. В спину ужгородцям дивиться ФК “Львів”, який має на один бал менше, а на 3-му місці знаходиться моршинська “Скала”, яка в своєму активі має 97 залікових пунктів. 
Загальний клубний залік чемпіонату ДЮФЛ України після 15-го туру станом на 07 травня 2018р :

 

12-го травня команди СДЮСШОР Ужгород зіграють свої матчі 16-го туру в рамках чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України.
U-16. СДЮСШОР (Ужгород) –  “Прикарпаття” (Івано- Франківськ)
Початок матчу в 12.00
м. Ужгород, стадіон “Спартак”.
У цьому матчі зійдуться приблизно рівні суперники. Не дивлячись на те, що СДЮСШОР займає 8-ме місце, а 
“Прикарпаття” 5-те, різниця в очках становить всього 3 очки, а саме 17 в ужгородців і 20 у франківчан. Але на боці СДЮСШОР також є немаловажливий фактор домашнього поля, тому підопічні Володимира Мухлиніна віддадуть всі сили, аби здобути перемогу в цій грі. 
 U-14. СДЮСШОР (Ужгород) – “Прикарпаття” (Івано- Франківськ)
Початок матчу в 14.00
м. Ужгород, стадіон “Спартак”.
Підопічні Тараса Вайданича в цьому матчі будуть в ролі фаворити, адже ужгородці в турнірній таблиці займають 2-ге місце, а франківчани 7-ме. В останньому матчі 
“Прикарпаття” вдома поступилось 3:0 ФК “Львову”, натомість СДЮСШОР на виїзді переміг “МФА” з Мукачева 2:0. Тим паче ужгородці “мають зуб” на “Прикарпаття”, адже в першому колі франківська команда перемогла з мінімальним рахунком 1:0.
 U-17. МФА (Мукачево) – СДЮСШОР (Ужгород)
Початок матчу в 12.00
м. Мукачево
У Мукачеві знову будуть матчі Закарпатського дербі. У найстаршій віковій категорії обидві команди являються сусідами по турнірній таблиці. СДЮСШОР на 8-му місці, а “МФА” на 9-му.  Підопічні В’ячеслава Пінковського знаходяться в гарному командному дусі, адже в минулому матчі перемогли вдома “Прикарпаття” з рахунком 1:0. Тому будемо мати надію на чергову перемогу СДЮСШОРу.
U-15. МФА (Мукачево) – СДЮСШОР (Ужгород)
Початок матчу в 14.00
м. Мукачево
Підопічні Михайла Стегури мають всі шанси, аби здобути другу перемогу поспіль в ДЮФЛ України, адже “МФА” знаходиться на 10-му місці, а СДЮСШОР на 7-му. У кращому моральному стані зараз знаходяться гравці Ужгороду, адже в минулому матчі здобули впевнену перемогу над 
“Прикарпаттям” з рахунком 3:1, а мукачівці поступились на ФК “Львову” 1:0.