СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-16. СДЮСШОР без особливих проблем перемагає “Прикарпаття”.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
12-го квітня на ужгородському стадіоні “Спартак” місцевий СДЮСШОР вдома приймав команду “Прикарпаття” з Івано-Франківська в рамках 16-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Першими на поле вийшли гравці вікової категорії  U-16. Якщо дивитись на турнірну таблицю то перед матчем франківчани займали 5-те місце, а ужгородці 8-ме, але різниця в очках була всього на 3 пункти на користь “Прикарпаття”. Однак на боці господарів був фактор домашнього поля і перед власними вболівальниками підопічні Володимира Мухлиніна завжди максимально стараються щоб добитись позитивного для себе результату.
З самого початку матчу СДЮСШОР заволодів територіальною перевагою і вже на 7-ій хвилині зумів забити гол. Дуже важкий у виконанні та так само дуже красивий удар в падінні через себе вдався Ковалю Станіславу, який знатно потішив вболівальників та вивів свою команду вперед. Після забитого голу підопічні Володимира Мухлиніна не зупинились і продовжували атакувати. І вже на 11-ій хвилині гравець СДЮСШОРу Зізич Андрій результативним ударом подвоїв перевагу своєї команди. Чудовий початок матчу для ужгородців. На 15-ій хвилині Коваль Станіслав пройшов по лівому фланзі, відкинув під удар Митру Олександру, який сильно пробив з 25-ти метрів, однак м’яч пролетів вище воріт. Ужгородці повністю контролювали хід гри на футбольному полі, а особливо активним у створені атак були Коваль Станіслав та Ганич Дмитро. Гості зуміли відповісти небезпекою тільки на 31-ій хвилині. Григорів Сергій з 27-ми метрів пробивав по воротах Кашки Дмитра, але круглий пролетів мимо. Ну і вже на останній хвилині першого тайму рахунок міг бути 3:0. Після навісу з кутового Мігалко Адріан головою небезпечно пробивав по воротах суперника, але влучив у хрестовину.
У другому таймі ситуація на полі не змінилась, СДЮСШОР і на далі володів ігровою ініціативою і продовжував атакувати. На 52-ій хвилині одразу дві гольові нагоди мали ужгородці. Спочатку Митро Олександр прорвався по лівому фланзі і з 7-ми метрів пробивав, але воротар “Прикарпаття” Кадлуб Тарас відбив м’яч, а на добиванні був Роботишин Василь, який пробив трохи вище воріт. На 60-ій хвилині гравець “Прикарпаття” Дубей Іван не погано бив 25-ти метрів, однак голкіпер господарів Кашка Дмитро був на місці і спокійно зловив круглого. На 66-ій хвилині гравець СДЮСШОР Роботишин Василь, який чудово вийшов на заміну у другому таймі зумів забити третій гол в цьому матчі. Василь виграв боротьбу за м’яч в захисника “Прикарпаття”, вийшов на побачення з воротарем і без особливих проблем завдав результативного удару. Згодом на 70-ій хвилині гості мали напевно найреальніший момент для взяття воріт. Після метушні в штрафному майданчику ужгородців, м’яч відскочив до Лазара Мирослава, який сильно пробив з 7-ми метрів, але Кашка Дмитро продемонстрував чудову реакцію і зреагував на цей удар. Під кінець матчу рахунком міг стати 4:0. Гузинець Олександр вибіг на побачення з воротарем гостей, але як слід пробити йому не вдалось і кіпер “Прикарпаття” заволодів м’ячем.
Як підсумок переконлива перемога СДЮСШОРа над “Прикарпаттям” з рахунком 3:0.
СДЮСШОР Ужгород : “Прикарпаття”  Івано-Франківськ   3 : 0
Голи : Коваль С. 7хв, Зізич А. 11хв, Роботишин В. 66хв.