СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-17. «Карпати» у напруженому матчі перемагають СДЮСШОР.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
19-го травня на ужгородському стадіоні “Спартак” СДЮСШОР вдома приймав львівських «Карпат» в рамках 17-го туру ДЮФЛ України.
Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-17. На підопічних В’ячеслава Пінковського безперечно очікував важкий поєдинок, адже львів’яни перед цим поєдинком займали 2-ге місце в турнірній таблиці, а ужгородці 7-ме місце. Однак шанси на успішний результат в цьому матчі в СДЮСШОР були, адже всім прекрасно відомо наскільки сильно стараються ужгородські футболісти на матчах перед власними вболівальниками, тому фактор рідного стадіону безсумнівно додавав оптимізму перед грою.
СДЮСШОР дуже активно розпочав гру і в дебюті зустрічі створив 2 гольові моменти. Спочатку на 5-ій хвилині господарі чудово розіграли кутовий і Тороні Андрій небезпечно пробивав по воротах львів’ян, однак воротар гостей в карколомному стрибку перевів м’яч на кутовий. Згодом за декілька хвилин Ференцик Вадим обіграв свого опонента і з 25-ти метрів бив по воротар противника, але воротар зреагував на цей удар. А на 19-ій хвилині гості забили не зовсім логічний гол. Шута Артур пробивав по воротах ужгородців, воротар СДЮСШОРа Кундрик Степан зреагував на цей удар, але на Яковлєв Владислав в порожні ворота на добиванні забив гол. Згодом гості втратили йще один стовідсотковий шанс. Воротар ужгородців Кундрик Степан помилився при передачі і гравець «Карпат» Гірний Максим бив по порожніх воротах, однак чудово зіграв Юрій Бойкул, який головою відбив цей удар і врятував свою команду від вірного голу. За декілька хвилин СДЮСШОР відповів швидкою контратакою в результаті якої Лаб’як Юрій небезпечно пробивав з 25-ти метрів, але на жаль м’яч пролетів над дев’яткою воріт. А під кінець першого тайму Джанда Микола після навісу Ковтонюка Едуарда чудово бив головою, але мимо воріт.  
Початок другого тайму також активніше провели підопічні В’ячеслава Пінковського. На 51-ій хвилині Ференцик Вадим віддав хитрий пас на Зизича Андрія, який пробив у протилежний від кіпера кут, але м’яч дивом не влетів у ворота. А на 55-ій хвилині «Карпати» подвоїли свою перевагу. Гольовий удар на рахунку Іванюка Максима. На 62-ій хвилині черговий напівмомент створили господарі. Активний Ференцик Вадим зробив навіс на Зизича Андрія, який виграв верхову боротьбу та головою пробив трохи вище воріт. СДЮСШОР продовжував атакувати і на 72-ій хвилині Лаб’як Юрій прекрасно спіймав м’яча з лету, але пробив прямо у воротаря гостей. За 2 хвилині СДЮСШОР створив стовідсотковий гольовий момент. Семків Олександр пробивав з гострого кута з 6-ти метрів, але чудову реакцію продемонстрував воротар гостей Брус Остап, відбивши м’яч ногами.
Як підсумок «Карпати» в не легкому матчі здобувають перемогу з рахунком 0:2
СДЮСШОР Ужгород – “Карпати” (Львів)   0 : 2
Голи: Яковлєв В. 19хв. Іванюк М. 55хв.