СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-13 та U-14 нагороджені золотими медалями чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття.

25-го червня на стадіоні “Спартак” відбулось нагородження команд СДЮСШОР вікових категорій U-13 та U-14.
Нам приємно відзначити, що обидві наші команди стали чемпіонами Дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпаття.
Команда СДЮСШОР U-13 тренером, якої є Микола Фанта впродовж цілого сезону впевнено лідирувала у турнірній таблиці і очікувано здобула чемпіонство. Також варто відзначити, що гравець команди СДЮСШОР U-13 Ігор Кобеляш отримав приз кращого гравця чемпіонату.
Тренер команди СДЮСШОР U-13 Микола Фанта : ” В цілому сезон пройшов позитивно. Хлопці дуже старалися як на тренуваннях та і в матчах і кінцевий переможний результат прийшов сам по собі. Під час чемпіонату ДЮФЗ Закарпаття я намагався надати ігрову практику всім нашим футболістам, щоб кожен мав шанс показати свою кращу гру. Однак я вимушений зазначити, що нам є над чим працювати, адже під кінець чемпіонату нам не вистачало стабільності. “
Команда СДЮСШОР U-14 також оформила чемпіонство у цьогорічному розіграші ДЮФЛ Закарпаття. Особливо цікавим є той факт, що команда Тараса Вайданича впродовж сезону грала проти старших на один рік суперників. А приз найкращого захисника чемпіонату отримав наш футболіст Максим Грись.
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Тарас Вайданич : ” В цілому цьогорічний чемпіонат в ДФЮЛ Закарпаття я оцінюю дуже позитивно. Відразу хочу зазначити, що особливо приємним для мене є той факт, що це чемпіонство у ДЮФЛ Закарпатті здобули на 80% гравці резервного складу. Адже основний склад виступав у матчах ДЮФЛ України. Я вирішив надати багато ігрової практики нашим резервістам і я задоволений тим як вони себе проявили у матчах чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття. Вони прекрасно знали, що через ці ігри вони мають змогу пробитись в основний склад команди. До прикладу, саме Грись Максим, який спочатку вдало себе зарекомендував у обласних матчах, згодом вже грав за основний склад у ДЮФЛ України.”
Наші команди отримали Чемпіонські кубки, золоті медалі, футбольні м’ячі, грамоти та пам’ятні призи. Нагородження проводили : Перший заступник Голови Федерації Футболу Закарпаття Віктор Качур, Голова ДЮФЛ Закарпаття Василь Качур, Голова дитячо-юнацького комітету ФФЗ Олександр Чегіль та члени виконкому ДЮФЛ Закарпаття.
Директор СДЮСШОР Вадим Дьордь, також привітав хлопчиків та тренерів команд із чемпіонством, побажав їм успіхів у майбутньому та висловив надію, що в найближчому майбутньому юні гравці будуть проявляти свої найкращі якості вже у складах професійних команд. Також, Вадим Іванович подякував керівництву Федерації Футболу Закарпаття та керівництву ДЮФЛ Закарпаття за ту увагу, яку вони приділяють розвитку дитячо-юнацького футболу у нашому краї.