СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

На стадіоні “Спартак” проходив селекційний відбір в групи СДЮСШОР.

З 25-го по 27-ме червня на ужгородському стадіоні “Спартак” тренери СДЮСШОР переглядали потенційних новачків у команди вікових категорій U-14, U-16 та U-17.
Керували ходом селекційного відбору головні тренери команд СДЮСШОР U-14, U-16, U-17 Микола Фанта, Михайло Стегура та Володимир Мухлинін відповідно. Однак варто зауважити, що на цьому перегляді був присутній диреткор СДЮСШОР Вадим Дьордь та інші тренери нашої школи, всі вони активно висловлювали свою думку та позицію нарахунок кожного з кандидатів. У свою чергу головні тренери команд вище згаданих вікових категорій охоче прислухались до думки своїх колег. Під час перегляду футболісти пройшли тестування з фізичної та технічної підготовки та в кінці зіграли тренувальну двухсторонню гру. В результаті тренерами СДЮСШОР було відібрано ряд перспективних юнаків, які мають приєднатись до наших команд в серпні на навчально-тренувальних зборах, де і буде вирішуватись остаточна доля потенційних новачків. У випадку успішного проходження навчально-тренувальних зборів ці хлопці будуть запрошені до лав гравців СДЮСШОР  і вступу в Ужгородську загальноосвітню спеціалізовану школу-інтернат.
Хочеться зауважити, що на перегляд з’їхалось багато хлопчиків не тільки із Закарпатської області, а й з різних куточків України. Це свідчить про великий інтерес до школи СДЮСШОР та про чудову репутацію нашої школи на футбольній карті України.