СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Тренер команди СДЮСШОР U-17 Володимир Мухлинін : “Під час першого етапу ми активно використовували інфраструктуру нашого домашнього стадіону “Спартак”.

Команди СДЮСШОР, продовжують свою підготовку до участі у чемпіонаті ДЮФЛ України сезону 2018-19рр. Цього разу пропонуємо вам інтерв’ю з тренером найстаршої команди СДЮСШОР U-17  Володимиром Мухлиніном.
Тренер команди СДЮСШОР U-17  Володимир Мухлинін : “Наша підготовка до чемпіонату ДЮФЛ України поділяється на 3 етапи. Перший етап розпочався 15-го липня і тривав він один тиждень. Під час цього тренувального етапу я не давав хлопцям сильних фізичних навантажень, адже це був так би мовити “втягувальний” період. Під час першого етапу ми активно використовували інфраструктуру нашого домашнього стадіону “Спартак”. Хлопці тренувались на полях з пісочним, опілковим та трав’яним покриттям. Також ходили на мотузкову доріжку “Тарзанку”, яка також сприяє розвитку силових якостей у гравців. Крім того ми тренувались на стадіоні “Аванград” і хлопці також відвідували заняття з плавання. Ну і перший етап в нас закінчився поїздкою в Румунію на міжнародний футбольний турнір. Приємно, що на змаганнях брали участь команди хорошого рівня. В результаті ми успішно подолали груповий етап і в півфіналі на останніх хвилинах поступились “Динамо” із Бухареста. В цілому я задоволений тією якістю гри, яку продемонстрували мої підопічні на цьому турнірі.  На другий підготовчий етап команда зібралась 8-го серпня і відразу в перший день ми зіграли обома складами учбову гру з дорослим складом команди “Концова”. Ну і ми готуємось до турніру на честь Андрія Гаваші, який є важливою складовою другого підготовчого етапу, адже наші гравці отримають багато ігрової практики проти сильних суперників та і новачки краще адаптуються до наших вимог та нашої гри через цей турнір. До речі відзначу, що команда поповнилась якісними чотирма новачками, які я надіюсь підсилять наш колектив. Ну і під кінець серпня ми проведемо третій завершальний етап підготовки до чемпіонату ДЮФЛ України.