СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

КОМАНДИ СДЮСШОР У ФІНАЛІ .

Сьогодні пройшли стикові матчі 5-го міжнародного дитячо-юнацького турніру на честь Андрія Гаваші. Нам надзвичайно приємно констатувати, що обидві команди СДЮСШОР вікових категорій U-17 та U-15 перемогли у півфінальних матчах та вийшли до фіналу.
До вашої уваги результати стикових матчів команд вікової категорії U-15.
Півфінали :
СДЮСШОР (Ужгород) – ФК «Чорноморець» (Одеса) – 3:0
Ужгородців у півфінальному матчі очікував іменитий противник ФК «Чорноморець» з Одеси. Початок гри був за одеситами, саме вони більше володіли м’ячем, а СДЮСШОР грав від оборони. Однак вже ближче до середини першого тайму підопічні Тараса Вайданича вирівняли гру і навіть перехопили ігрову ініціативу. В результаті гравці СДЮСШОРу створили 4 гольові моменти, але жоден з них не зуміли реалізувати. Другий тайм пройшов повністю під диктовку ужгородців. СДЮСШОР зумів відкрити рахунок, а згодом і подвоїти свою перевагу завдяки результативним ударам Селеша Крістіана та Гарапка Петра. Також слід відзначити у перших двох голах дві чудові гольові передачі Кічуна Євгена. Ну і крапку в цій грі поставив Максим Зизич. Сам він чудово зіграв на перехваті, обіграв двох опонентів, зіграв в стінку з Кічуном Євгеном і вийшов на побачення з воротарем «Чорноморця». Максим не схибив і холоднокровно відправив м’яча в сітку воріт. Як підсумок, перемога СДЮСШОР 3:0 над одеським «Чорноморцем», яка виводить ужгородців у фінал. У вирішальному матчі за 1-ше місце СДЮСШОР зіграє з донецьким “Шахтарем”. Ця гра пройде на стадіоні “Минай-Арена” о 10.00.
Головний тренер СДЮСШОР U-15 Тарас Вайданич : “Емоції зараз дуже позитивні. Всі задоволені цим результатом, хоча мушу зізнатись, що початок гри в нас не вийшов. Однак ми вдало зуміли перебуватись і надалі хлопці показували хороший, якісний футбол.  В цілому якщо не дивитись на перші 15 хвилин матчу, то грою команди я дуже задоволений.”
ФК «Шахтар» (Донецьк) – ФК «Динамо» (Київ) – 4:0
За 5–8 місця
ДЮФШ «НК Карпати» (Львів) – ФК «Спартакус» (Ніредьгаза) – 2:0
ФК «Маккабі» (Нетанья) – ДЮСШ-15 (Київ) – 0:2
За 9–12 місця
ФК «Бранденбург» (Бранденбург) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 6:0
ФК «KАС 1909» (Клагенфурт) – ФК «Варда» (Кішварда) – 1:3
До вашої уваги результати стикових матчів команд вікової категорії U-17.
Півфінали :
СДЮСШОР (Ужгород) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 1:0
Матч розпочався дуже обережно. Жодна з команд не хотіла “стрім голов” бігти в атаку це і недивно, адже статус цього поєдинка був дуже великий. І для глядачів, які зібрались на стадіоні перші 20 хвилин були відверто не надто цікаві. Гравці обох команд дуже боялись зробити помилку і в результаті скоювали себе в прийняті рішень. Однак ближче до середини першого тайму ігрова ініціатива потрохи переходила до ужгородців. Перші напівмоменти створили ужгородці. Зізич Андрій небезпечно пробивав з 18-ти метрів, але воротар мукачівців предомонстрував чудову реакцію і перевів м’яч на кутовий. За декілька хвилин Мердєєв Вадим теж з-за меж штрафного майданчика небезпечно пробивав, але знову воротар противника знову відбив цей удар. Під кінець першого СДЮСШОР забиває такий потрібний гол. Дочинець Роман з 25-ти метрів бездоганно пробив зі штрафного удару в нижній кут, цього разу голкіпер “Мункача” врятувати свою команду не зумів. У другому таймі мукачівці хотіли відігратися і більше володіли м’ячем, але захисники СДЮСШОР не дозволили створити супернику бодай один по справжньому гольовий момент. Натомість СДЮСШОР міг подвоїти свою перевагу. Хороші нагоди для забитого голу мали Мердєєв Вадим та Бистрицький Кирил, але більше голів в цьому матчі глядачі так і не побачили. Як підсумок, СДЮСШОР U-17 здобуває переможний результат і теж виходить у фінал. Зазначимо, що у вирішальному матчі, який пройде на стадіоні “Минай-Арена” о 12.00, підопічні Володимира Мухлиніна зіграють проти львівських “Карпат”.
Головний тренер СДЮСШОР U-17 Володимир Мухлинін : “Ми сьогодні перемогли і це головне. Хоча скажу відверто, що статус цієї гри давив морально на гравців і футболісти аж занадто сильно боялись допустити помилку, тому і грали максимально просто. Також зазначу, що нам було важко адаптуватись до футбольного поля, а саме до його маленьких розмірів. Відмічу нашого суперника. Мукачівці показали, що вони не даремно дійшли до півфіналу. Однак ми здобули важливу перемогу, яка виводить нас у фінал і це безперечно найважливіший момент.”
ДЮФШ «НК Карпати» (Львів) – ФК «Варда» (Кішварда) – 7:2
За 5–8 місця
ДЮФК «Атлетик» (Одеса) – ФК «Чорноморець» (Одеса) – 0:3
ФА Йожефа Божика «Спартакус» (Ніредьгаза) – ФК «KАС 1909» (Клагенфурт) – 1:0
Колектив СДЮСШОР вітає наші команди вікових категорій U-17 і U-15 та їх тренерів Володимира Мухлиніна і Тараса Вайданича з виходом у фінал престижного міжнародного дитячо-юнацького футбольного турніру на честь Андрія Гаваші і бажає їм переможного результату у завтрашніх вирішальних матчах. Хоча відразу зазначимо, що сам факт участі наших команд у фіналі це вже великий успіх для школи СДЮСШОР.
Запрошуємо всіх вболівальників прийти та підтримати наші команди у фінальних матчах.