СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-12 третій на міжнародному турнірі “Кубок Святого Іштвана”.

У селі Яноші Берегівського району з 19-го по 20-те серпня проводився міжнародний турнір “Кубок Святого Іштвана”. У змаганнях, серед хлопчиків вікової категорії U-12 (2006 р.н.) прийняло участь 20 команд, серед яких був і ужгородський СДЮСШОР.
Підопічні Вадима Дьордя потрапили до групи “А”, та успішно пройшли до наступного раунду змагань :

СДЮСШОР – ФК «Сканді» 5:0
СДЮСШОР – ДЮФК «Сузіря» 0:1
СДЮСШОР – ДЮФК «Сільце – 07» 1:0
СДЮСШОР – СK «Smaill Miracles»  4:0
 
У наступному етапі ужгородці знову грали матчі групового раунду. Цього разу СДЮСШОР потрапив до групи з такими командами : МФА «Мункач», ДЮСШ «Хуст – Нарцис» та ДЮФК «Сільце. Завдяки трьом поспіль перемогам підопічні Вадима Дьордя потрапили у півфінал.
МФА «Мункач»- СДЮСШОР 0:1
ДЮСШ «Хуст – Нарцис» – СДЮСШОР 0:3
СДЮСШОР – ДЮФК «Сільце – 06»  – 2:0
Півфінал :
СДЮСШОР – ДЮФК «Сузіря» – 0:1
Гра за 3 – тє місце  :
AF Tarpa – СДЮСШОР – 1:4
В результаті підопічні Вадима Дьордя посідають 3-те місце на  міжнародному дитячому турнірі “Кубок Святого Іштвана”.
Тренер команди СДЮСШОР U-12 Вадим Дьордь : “В першу чергу я б хотів подякувати організаторам цього турніру за запрошення. Все було добре організовано і я задоволений тим, що змагання пройшли на хорошому рівні. Також ми залишились приємно здивовані тим, що дітки були забезпечені безкоштовним проживанням та харчуванням і хлопці отримали в подарунок футболки з назвою турніру. Однак хочеться зауважити, що за 2 дні команда провела 9 матчів, а це з огляду на сильну спеку, яка була під час змагань, дуже виснажливо та фізично важко для діток. Якщо говорити про результат, то нам звичайно дуже хотілось виграти цей турнір, але ми посіли третє місце. Цей турнір без сумніву був корисний для діток і мене дуже тішить ставлення моїх підопічних до матчів і до виконання своїх обов’язків на футбольному полі. З 9-ти зіграних матчів ми виграли 7 і програли ми тільки команді “Сузір’я. Взагалі ця команда для нас являється своєрідним бар’єром і ми вже третій матч поспіль програємо їм з мінімальним рахунком, та пропускаємо якісь незрозумілі голи під кінець матчу. Зауважу, що це був останній турнір на якому ми грали у формати 7+1, а починаючи з вересня ми будемо вже грати на велике поле в рамках чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття, тому ми поступово перебудовуємось. Я хочу подякувати діткам за їхні старання та самовіддачу на цьому турнірі і звичайно подякувати батькам гравців за палку підтримку в матчах.”