СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР мінімально, але впевнено переміг ДЮСШ

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ!
15-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 2-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали однолітків із тернопільського ДЮСШ. Після матчу молодших складів на поле вийшли гравці вікової категорії U-15. У минулому турі підопічні Тараса Вайданича попри величезну кількість створених гольових моментів не змогли здобути перемогу і зіграли в безгольову нічию проти «Прикарпаття» з Івано-Франківська. ДЮСШ з Тернополя вдома програв з рахунком 3:0 моршинській «Скалі». Тому вболівальники ужгородського СДЮСШОР, які прийшли підтримати свою команду сподівались побачити першу перемогу СДЮСШОРу в новому сезоні.  
Зі стартового свистка арбітра СДЮСШОР відразу заволодів територіальною перевагою. Перший небезпечний момент був на 8-ій хвилині. Після навісу з кутового Крижан Іван виграв верхову боротьбу і головою завдав удару, однак воротар гостей витягнув м’яча з-під перекладини. За декілька миттєвостей Селеш Крістіан обіграв захисника і з розвороту пробив з 10-ти метрів, але воротар гостей Правдюк Вадим спіймав м’яч. На 12-ій хвилині Лявинець Георгій після рикошету в штрафному майданчику отримав м’яч і пробивав з гострого кута, але на жаль влучити у рамку воріт не зміг. В середині першого тайму стався по справжньому стовідсотковий момент. Кічун Євген пройшов по правому флангу і прострілив на вільного Селеша Крістіана. Однак Крістіан не влучив з кількох метрів в порожні ворота. В першому таймі вся ігрова ініціатива була за ужгородцями. Команда з Тернополя повністю прижалась до власних воріт і грала від оборони. Однак помітно було, що СДЮСШОРу не вистачало якісного останнього пасу для результативного завершення власних атак.
СДЮСШОР дуже активно розпочав другий тайм, така наполеглива націленість на ворота суперника принесла свої плоди. На 38-ій хвилині Селеш Крістіан втік від захисників, обіграв воротаря і в порожні ворота відправив м’яч в сітку. На 43-ій хвилині йще один момент для Селеша. Грись Максим зробив вивірений навіс з правого флангу на нашого нападника і Крістіан на дальній стійці пробив головою, однак на жаль не влучив в рамку воріт. Перевага СДЮСШОРа на футбольному полі була очевидна, команда з Тернополя не створила жодного по справжньому гольового моменту за всю гру. Ужгородці могли забивати йще більше, до прикладу під кінець матчу Ковчар Ігор пробивав головою, однак влучив у штангу воріт.
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу підопічних Тараса Вайданича з рахунком 1:0, хоча по правді кажучи голів у воротах гостей могло бути значно більше.
Помічник головного тренера команди СДЮСШОР U-15 В’ячеслав Пінковський : “Ми відповідально готувались до цієї гри. Матч вийшов досить напруженим, хоча на мою думку ми повністю переважали суперника. Результатом ми задоволені, адже здобули перемогу, але чесно кажучи є моменти над якими нам потрібно працювати. Насамперед це реалізація гольових моментів.”
Також повідомляємо вам, що команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 грали на виїзді в Тернополі. Команда СДЮСШОР U-16 на жаль потерпіла поразку 4:2. Ужгородці чудово розпочали цей матч і швидко відкрили рахунок в грі. Результативний удар на рахунку Ткача Денис. Потім внаслідок двох помилок СДЮСШОРа господарі вийшли вперед. У другому таймі ужгородці зрівняли рахунок 2:2. Одинадцятиметровий удар вдало виконав Попович Іван. Відразу після цього СДЮСШОР мав йще декілька моментів, але не забили. Натомість тернопільчани в кінці матчу забили 2 голи і вирвали перемогу з рахунком 4:2. Тренер команди СДЮСШОР U-16 Михайло Стегура : “Ми чудово розпочали цю гру. Надалі допустили дві грубі помилки, за що і поплатились. Одним словом на мою думку в цьому матчі ми повинні були вигравати, але через грубі помилки і не реалізацію тих моментів, які ми мали маємо прикру поразку.”
В іншому матчі СДЮСШОР U-17 здобув першу і дуже важливу виїзну перемогу. Першими рахунок в матчі відкрили ужгородці, гол на свій рахунок записав Мердєєв Вадим. Згодом господарі вирівняли паритет на табло. Однак в кінці матчу СДЮСШОР додавив свого суперника і Мердєєв Вадим забивши другий свій гол в цьому матчі приніс перемогу команді. Тренер команди СДЮСШОР U-17 Володимир Мухлинін : “Матч вийшов дуже важким. Хлопці молодці, задля цієї перемоги віддали всі свої сили і заслужено веземо додому 3 очки.”