СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР поступається «Волині».

Фотозвіт матчу ТУТ !
13-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 6-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 приймали однолітків із луцької «Волині». У першому матчі на поле вийшли хлопчики вікової категорії U-16. Підопічні Михайла Стегури мали хороші шанси на перемогу, адже волиняни за перші 5 турів не набрали жодного залікового балу, ужгородці натомість у своєму активі мали 7 очок і займали 6-те місце у турнірній таблиці.  
СДЮСШОР краще розпочав цей матч і вже на 6-ій хвилині відкрив рахунок. Навіс зі штрафного вдало замкнув Ткач Денис. Йще через декілька хвилин Попович Іван обіграв двох суперників і з 25-ти метрів сильно пробив, однак воротар гостей був на місці. «Волинь» відповіла на 9-ій хвилині, коли Кондаревич Максим втік на побачення з воротарем і влучив в стійку воріт. А вже на 12-ій хвилині гості зрівняли рахунок. З 5-ти метрів Філіпчук Аркадій розстріляв ворота ужгородців. Вже під кінець першого тайму гості зуміли вийти вперед. Результативний удар на свій рахунок записав Кондаревич Максим. 
У другому таймі було дуже багато боротьби і обмаль гольових моментів. Можна згадати хіба, що небезпечний момент біля воріт ужгородців на 65-ій хвилині, але в цьому епізоді чудову реакцію продемонстрував воротар господарів Ковач Валентин, який врятував свою команду від пропущеного голу. На превеликий жаль СДЮСШОР так і не зумів зрівняти рахунок і матч закінчився перемогою гостей  2:1.