СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-14. СДЮСШОР вдома поступається ФК “Львів”.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
27-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 9-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали ФК «Львів». Традиційно для матчів ДЮФЛУ першими на поле вийшли хлопчики вікової категорії U-14. Матч обіцяв бути максимально напруженим, непередбачуваним та безкомпромісним. Обидві команди перебувають у верхній частині турнірної таблиці, СДЮСШОР у своєму активі має 16 залікових балів, львів’яни 15.
Матч розпочався досить рівно. Так тривало до 15-ої хвилини, саме тоді гості зуміли відкрити рахунок у матчі. Результативний удар на рахунку Вишинського Богдана. Ужгородці побігли відіграватись і після навісу Годі Дмитра, головою небезпечно пробивав Ктітор Микола, але м’яч пролетів зовсім трохи мимо воріт. На 20-ій хвилині гості під час контратаки забили другий гол, дубль оформив Вишинський Богдан.
Ужгородці у другому таймі намагалися зрівняти рахунок. Спочатку Годя Дмитро звільнився від опіки і небезпечно пробивав з 20-ти метрів, однак воротар зреагував на цей удар. Уже на 54-ій хвилині СДЮСШОР забив. Кобеляш Ігор зі штрафного удару з 25-ти метрів невідпорно пробив у нижній кут воріт. Ужгородці завелись і побігли в атаку. Маюр Ігор отримав можливість вийти віч-на-віч з воротарем, але замешкався з м’ячем і захисники його наздогнали та відібрали м’яч.  На 57-ій хвилині Львів забив третій гол і знову ж таки гольовий удар завдав Вишинський Богдан. За декілька хвилин львів’яни забивають четвертий гол. Гол на рахунку Михайліва Віталія.
Зрештою матч так і закінчився з рахунком 4:1 на користь ФК «Львів».