СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. “Карпати” здолали СДЮСШОР.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
31-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 8-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17приймали ФК «Карпати» Львів. Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-16.
Перший небезпечний момент у матчі створили ужгородці. Лісавенко Владислав виконав вивірений навіс на Ткача Дениса, який на дальній стійкі пробивав, однак м’яч, на жаль, влучив у перекладину воріт. Карпати зуміли результативно відповісти. Активний Федурко Назарій накрутив на лівому фланзі опонентів і вдало реалізував вихід віч-на-віч з воротарем.   
У другому таймі львів’яни продовжували більше володіти м’ячем, однак захист ужгородців старанно працював аби не давати багато вільного простору супернику. Декілька стовідсоткових моментів гості все ж таки створили, але реалізувати їх не зуміли. Натомість другий гол влетів у ворота СДЮСШОРа аж на 73-ій хвилині результативний удар на рахунку Нуїва Дениса. Третій гол «Карпати» забили за дві хвилини до закінчення матчу. Гольовим ударом з-за меж штрафного майданчика відзначився Панчишин Ярослав. Таким чином «Карпати» здобувають перемогу з рахунком 3:0.