СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-17. “Карпати” з мінімальним рахунком перемагають СДЮСШОР.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
31-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 8-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 приймали ФК «Карпати» Львів. У другому матчі на полі зійшлись гравці вікової категорії U-17.
Територіальною перевагою в першому таймі володіли «Карпати», але захист ужгородців не дозволив створить багато моментів гостям. Єдиний гол був забитий в середині першого тайму гравцем зелено білих Бечійом Андрієм. Також в декількох епізодах надійно зіграв воротар СДЮСШОР Святенко Даниїл.
У другому таймі підопічні Володимира Мухлиніна грали значно впевненіше і зуміли відвинути гру від власних воріт. СДЮСШОРівці мали прекрасний шанс аби відновити паритет на табло. На 56-ій хвилині Ганич Дмитро виборов м`яч в захисника «Карпат», ввірвався в штрафний майданчик і саме там проти Дмитра порушили правила. Арбітр матчу без вагань вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті взявся бити Роботишин Василь. Нападник ужгородців доволі не погано пробив пенальті, однак у цьому епізоді прекрасну реакцію продемонстрував кіпер гостей Стегніцький Назарій. Матч так і закінчився перемогою львів`ян з мінімальним рахунком 1:0.