СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-14. Важлива перемога СДЮСШОР.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
03-го листопада на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 10-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали ФК «Прикарпаття» з Івано-Франківська. Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-14. Матч обіцяв бути цікавим та безкомпромісним, адже на полі зустрілись сусіди в турнірній таблиці. СДЮСШОР перед цим поєдинком посідав 5-те місце, а «Прикарпаття» 6-те місце.
Матч розпочався досить спокійно, жодна з команд не бажала з перших хвилин «стрім голов» бігти в атаку. Перший небезпечний момент створили ужгородці на 17-ій хвилині. Годя Дмитро виконав з лівого флангу і Чепканич Олександр вигравши верхову боротьбу пробивав головою, але мимо воріт. Згодом на 29-ій хвилині знову небезпечно головою пробивав Чепканич Олександр, але в рамку воріт не влучив. Під кінець першого тайму у штрафному майданчику гостей відбувся досить суперечливий епізод. Воротар «Прикарпаття» у намаганні зловити м’яч досить грубо зіграв проти Немеша Мирослава, але арбітр матчу не вгледів тут порушення правил.
Другий тайм чудово розпочався для ужгородців. Вже на 41-ій хвилині Годя Дмитро взяв на себе ініціативу, обіграв на швидкості двох опонентів, увірвався в штрафний майданчик і саме там захисник «Прикарпаття» протиправно зупинив Дмитра, цього разу арбітр без сумніву вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті успішно реалізував Кобеляш Ігор. В середині другого тайму півзахисник гостей Ронско Віталій сильно пробивав з 25-ти метрів, однак чудову реакцію продемонстрував кіпер СДЮСШОРа Хміль Іван. На 62-ій хвилині ужгородці могли подвоїти свою перевагу. Юришинець Назар на швидкості ввірвався в карний майданчик гостей і небезпечно пробив у дальній кут, але м’яч оминувши стійку воріт пролетів мимо.
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу СДЮСШОР з рахунком 1:0, у принциповому  матчі проти команди, яка також претендує на високі місця у турнірній таблиці.