СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-17. СДЮСШОР поступаться ДЮСШ Тернопіль.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
10-го листопада на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 11-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 приймали ДЮСШ із Тернополя. Після матчу молодших складів на поле вийшли гравці найстаршої вікової категорії U-17. Підопічні Володимира Мухлиніна були фаворитами цієї гри, адже мали на 7 очків більше, ніж тернопільчани.
Відверто кажучи, гості активніше розпочали цю гру. На 16-ій хвилині тернопільчани відкрили рахунок у матчі. Ткачук Олександр головою результативно замкнув навіс із лівого флангу. Ближче до середини першого тайму ужгородцям вдалось вирівняти гру. На 25-ій хвилині Коваль Станіслав з-за меж штрафного майданчику небезпечно підсікав м’яч, але воротар зумів перевести круглого на кутовий. На 35-ій хвилині в черговий раз Коваль Станіслав взяв на себе ініціативу, обіграв на правому фланзі опонента, увірвався у штрафний майданчик і змусив захисника гостей сфолити на собі правила. Пенальті холоднокровно реалізував Митро Олександр. Взагалі потрібно відзначити, що саме Коваль Станіслав був найактивнішим у першому таймі, через нього проходило більшість атак СДЮСШОРівців. У кінці першого тайму Гузинець Олександр був на ударній позиції і з 15-ти метрів не влучив у рамку воріт.
У дебюті другого тайму підопічні Володимира Мухлиніна мали чудову можливість вийти вперед. Зізич Андрій віддав чудовий розрізний пас на Коваля Станіслава, який обіграв захисника і вийшов віч-на-віч з воротарем гостей, але на жаль, переграти кіпера не зумів і Карасьов Дмитро відбив удар. І тут спрацювало відоме футбольне правило «не забиваєш ти, забивають тобі». На 73-ій хвилині Лилик Максим опинився не прикритим на ударній позиції і результативно пробив у дальній від кіпера кут. За декілька хвилин Митро Олександр загрожував воротам гостей, але воротар зумів витягнути м’яча з під перекладини. У кінці матчу СДЮСШОР мав йще один момент. Після навісу з кутового, Коваль Станіслав головою пробивав, але м’яч пролетів у лічених сантиметрах від стійки воріт. Також команда з Тернополя створила декілька небезпечних моментів під кінець зустрічі, але рахунок залишився незмінним і гості здобули перемогу з рахунком 2:1.
Чудові новини надійшли з Тернополя, де наші команди вікових категорій U-14 та U-15 здобули впевнені перемоги. СДЮСШОР U-14 переміг тернопільських однолітків із рахунком 4:0. Голами відзначились: Чепканич Олександр (2), Бучок Віталій, Гаврилець Володимир.
Команда СДЮСШОР U-15 у свою чергу також здобула переконливу виїзну перемогу з рахунком 3:0. Голами відзначились: Макара Богдан, Селеш Крістіан, Лявинець Георгій.