СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-11 тріумфує на XVII міжнародному турнірі пам’яті Володимира Югаса.

З 30-го листопада по 2-ге грудня на Ужгородщині проходив 17-ий за ліком міжнародний турнір пам’яті Володимира Югаса.
Цього року змагання проходили серед гравців вікової категорії U-11(2008 р.н.). У турнірі прийняли участь 35 команд з України та ближнього зарубіжжя.
Ужгородський СДЮСШОР потрапив до групи А разом з такими командами : ФК «Атлетік» Цумань, «Карпати-Брюховичі» Львів, ФК «Хотів», ФК «Минай». За результатами матчів групової стадії СДЮСШОР набрав 8 залікових балів, і посів 2-ге місце у групі. Цей показник дозволив нашим хлопцям успішно кваліфікуватися до стадії 1/8 фіналу, де ужгородці обіграли “Буковину” з Чернівців з рахунком 3:1. У чвертьфіналі підопічні Юрія Шукаля з рахунком 2:1 здолали київський “Арсенал-2”. У півфіналі СДЮСШОР напрочуд впевнено з рахунком 4:0 зумів обіграти львівську “Спарту”. У фінальному поєдинку ужгородці “камня на камені” не залишили від ДЮСШ Мостицька, обігравши останніх з рахунком 4:1. Голами у фіналі відзначились : Дудинець Василь, Боднар Нікіта (2), Головка Вадим. Також слід зазначити, що почесний приз за кращого гравця турніру отримав гравець СДЮСШОРу – Станіслав Пузяк.
Керівництво СДЮСШОР вітає команду СДЮСШОР U-11 та її тренера Юрія Шукаля з переможним результатом на XVII міжнародному турнірі пам’яті Володимира Югаса.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Юрій Шукаль : “Звичайно, що результатом турніру ми задоволені. Ця перемога свідчить про те, що ми працюємо в правильному напрямку і приємно, що після важких та виснажливих тренувань є помітний результат. Хоча варто зазначити, що ми досить важко розпочали цей турнір, але згодом зуміли знайти свою гру і надалі вже було легше. Хочу подякувати, всім гравцям нашої команди за їхнє відповідальне відношення до матчів.”
 Фотозвіт ТУТ !