СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-7 прийняв участь у міжнародному турнірі “Varda Cup”

Ужгородський СДЮСШОР U-7, 3-го лютого в Угорському місті Кішварда прийняв участь у міжнародному турнірі “Varda Cup”, який проводився серед гравців вікової категорії  U-7 (2012 р.н.). Загалом у турнірі прийняло участь 8 команд, які були поділені на 2 групи.
На груповій стадії СДЮСШОРів  ці зіграли з такими командами :
СДЮСШОР – FC Plimob (RO)     0:3
СДЮСШОР – ФК “Олімп” Ужгород    0:5
СДЮСШОР – ФК “Берегвідейк” Берегово   0:0
У наступному раунді змагань СДЮСШОР зіграв у результативну нічию 2:2 з місцевою “Вардою”. А в матчі з 7-ме місце здобув переконливу перемогу над  ФК  “Минаєм” з рахунком 2:0. Таким чином юні СДЮСШОРівці здобули 7-ме місце на свєму першому міжнародному турнірі. 
Тренер команди СДЮСШОР U-7 Предчук Антон : “Це був перший для нас турнір і перший досвід таких матчів. Декілька матчів нам були потрібні для того, щоб зрозуміти, де ми є і гравці вже по ходу турніру здобували важливий досвід міжнародних матчів. Вже від середини турніру хлопчики показували значно кращий футбол, ніж в перших матчах. На цьому турнірі ми побачили над якими компонентами нам потрібно посилено працювати під час навчально-тренувального процесу. Також можу відзначити нашого нападника Олега Ключевського, який забив декілька голів та капітана команди Сакалоша Тимофія. В цілому дітки отримали прекрасний та дуже цінний досвід гри на міжнародних турнірах”.