СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-13 здобув дві впевнені перемоги в товариських матчах.

Команда СДЮСШОР U-13 (2006 р.н.) під керівництвом тренера Дьордя Вадима Івановича продовжує навчально-тренувальні збори, які спрямовані на підготовку до другого кола чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття і з подальшим прицілом на ДЮФЛ України, яка стартує вже восени.
В ході цього передзмагального періоду СДЮСШОР U-13 на минулому тижні поїхав до Угорського містечка Torpa, де зіграв міжнародний товариський поєдинок з місцевою командою. Нам приємно відзначити, що наші гравці здобули впевнену звитягу з рахунком 5:0.
В суботу 2-го березня, юні ужгородці провели в смт. Середнє йще один контрольний матч, на цей раз противником була команда зі Сваляви “Сузір’я”. Підопічні Вадима Дьордя і в цьому матчі здобули перемогу з рахунком 12:0.
Тренер команди СДЮСШОР U-13 Вадим Дьордь : “На сьогоднішній день ми з хлопцями проходимо фазу передзмагального періоду і будемо домовлятися з іншими командами для проведення контрольних матчів кожного тижня. Дітки отримують необхідне навантаження під час навчально-тренувальних занять з аеробіки, легкої атлетики, гімнастики та техніко-тактичних занять на футбольних майданчиках. Також зазначу, що до нашої команди приєднались четверо гравців з ужгородського “Олімпу”, які проявили себе у зіграних матчах з позитивної сторони. Мені приємно відмітити, що гравці відповідально віднеслись до матчів та показали змістовну та результативну гру. Я хочу подякувати, без винятку всім своїм підопічним за старанну, самовіддану та змістовну гру. “
Також зазначимо, що матч між командами СДЮСШОР та Сузір’я проводили новоспечені арбітри “Ужгородської школи молодого арбітра” Рущак Сергій та Юрій Чучвич, які асистували досвідченому арбітру Назарію Дьордю. Не дивлячись на відсутність досвіду та дебютний матч хлопці на відмінно впорались зі своїми обов’язками і продемонстрували впевнений рівень арбітражу.