СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команди СДЮСШОР отримали повний комплект шкільного екіперування

Фото до статті дивіться ТУТ !
Команди СДЮСШОР вікових категорій U-9 та U-10 отримали повний комплект якісного шкільного екіперування від відомого бренду спортивного одягу “Givova”, придбаного на кошти ужгородського СДЮСШОР із футболу.
Наші вихованці отримали: Зимові курточки, шапки, спортивні костюми, тренувальні вітровки та навіть великі рюкзаки.
У своєму коментарі мама одного з гравців СДЮСШОР U-9 Ленгер Яна зауважила : “Ми з батьківського боку дуже задоволені тим, що дітки отримали настільки багато шкільного екіперування. Всі ці речі є гарними та якісними і синочок мій теж відразу полюбив цей комплект.”
Після одного з чергових тренувань ми також поспілкувались з гравцем команди СДЮСШОР U-10 Повідайчиком Андрієм : “Ми отримали теплі курточки, шапки, спортивні костюми, вітровки для тренувань та рюкзаки. Всі ці речі мені та моїм партнерам по команді дуже подобаються, особливо колір та їхня якість.”
Тренерам також новий комплект екіперування припав до душі. Тренер команди СДЮСШОР U-9 Михайло Стегура : “Приємно, що керівництво школи, намагається забезпечити всі вікові групи не тільки інвентарем для тренування, а також одягти діток в однакове екіпірування. Це безперечно дисциплінує їх, та виховує повагу до СДЮСШОР.”
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Матвій Бобаль : “Хочеться подякувати керівництву школи за надане спортивне екіперування. Всі ці речі дійсно є дуже гарними та якісними, по дітках відразу помітно, що їм все дуже сподобалось.”
Таким чином, на данний момент команди СДЮСШОР вікових категорій U-9 та U-10 повністю забезпечені шкільним екіперуванням.