СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-15 переміг в «Кубку Закарпатія-2019»

Сьогодні, 29 березня, відбувся фінальний матч футбольного турніру «Кубок Закарпатія-2019» між командами МФА «Мункач» та СДЮСШОР.
Перший забитий м`яч вболівальники побачили на 27-ій хвилині. Гравець СДЮСШОРу Максим Зизич виявися найспритнішим у карному майданчику мукачівців і відкрив рахунок у матчі. У другому таймі підопічні Тараса Вайданича зуміли збільшити свою перевагу до трьох голів. Результативними ударами відзначилися Селеш Крістіан та Черевко Олександр. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу ужгородського СДЮСШОРу з рахунком 3:0.
Також нам приємно відзначити, що огранізаційний комітет змагань визначив найкращим воротарем Лабатія Валентина, а кращим захисником Максима Зизича.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера Тараса Вайданича та гравців команди СДЮСШОР U-15 з перемогою в “Кубку Закарпатії – 2019”, та бажає вдалої підготовки до весняної частини ДЮФЛ України.
Головний тренер команди СДЮСШОР U-15 Тарас Вайданич : “Враження від перемоги в цьому турнірі звичайно ж позитивні, але чесно кажучи переможний результат у “Кубку Закарпатії” для нас не був головною метою на цьому етапі. Під час цих матчів ми з хлопцями тренувались два рази на день і гравці були під досить сильними навантаженнями. На мою думку наша гра бажає бути кращою. В нас відбулись кадрові зміни, а саме троє колишніх наших гравців перейшли в інші команди України та Європи. Тому потрібен час, щоб відновити ці втрати, а особливо я хочу, щоб теперішні мої підопічні більше прониклись ідеєю і спільною головною метою це попадання у фінальну частину ДЮФЛ України, а для цього нам всім потрібно дуже старатись під час навчально-тренувального процесу і проявляти максимальну самовіддачу в кожній грі. В матчах на цьому турнірі я побачив наші слабкі сторони, над якими ми будемо в подальшому працювати. На завершення хочу подякувати хлопчикам за їхні старання і переможний результат.”