СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Фінальні результати команд СДЮСШОР U-10 та U-11 у Міжнародному турнірі пам’яті Михайла Михалини

Фотозвіт з турніру Михайла Михалини дивіться ТУТ !
31-го березня завершився 24-й Міжнародний дитячий турнір пам’яті Михайла Михалини.
В цьому турнірі прийняли участь одразу 3 команди СДЮСШОР вікових категорій U-9(2010 р.н.), U-10(2009 р.н.), U-11(2008 р.н.). Вчора ми зазначали, що команда СДЮСШОР U-9(2010 р.н.) здобула перше місце на цих змаганнях.
 
U-10.
СДЮСШОР : “Зінедін” Ужгород   0:1
за 7-ме місце : СДЮСШОР : ДЮСШ№26-2  Київ   0:0  (пен. 3:2)
Команда СДЮСШОР U-10 перемогла київський ДЮСШ і посіла 7-ме місце.
У команді СДЮСШОР U-10 участь у турнірі брали такі гравці : Маркович Іван, Собко Ігор, Сакалош Богодар, Ковач Олександр, Куртанич Юрій, Кiш Роман, Чейпеш Іван, Повiдайчик Андрій, Чурей Іван, Бухало Назар, Матiко Іван, Обрезков Володимир, Шершун Василь, Молчак Денис.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Матвій Бобаль : “Напередодні цього турніру ми здобули перемогу в “Кубку Василя Раца” і тому я вважаю, що в деякій мірі на сьогоднішній результат повпливала виснаженість хлопчиків. Із плюсів можу зазначити, що гравці дедалі більше розуміють мої вимоги та побажання, якість гри в цілому мені сподобалась, а також за минулий тиждень дітки отримали дуже багато ігрової практики. Однак з мінусів мушу зазначити, що нас трішки підвела реалізація моментів, адже до прикладу у грі із “Зінедіном” ми мали декілька гольових моментів, які ми на жаль, не реалізували. Якщо б ми забили свої голи у тому матчі то в нас були б прекрасні шанси на фінал змагань”.

 

U-11.
СДЮСШОР : “Зінедін” Ужгород   0:0
за 5-те місце : СДЮСШОР : “Арсенал” Київ  0:0  (пен. 3:2)
У підсумку підопічні Юрія Шукаля завдяки перемозі у серії післяматчевих пенальті проти столичного “Арсеналу” посіли 5-те місце.
У команді СДЮСШОР U-11 участь у турнірі брали такі гравці : Деметер Руслан, Прокопець Дмитро, Гаврош Іван, Пузяк Станіслав, Кічун Максим, Лазарєв Ілля, Петрушка Антон, Плієнко Ігор, Боднар Микита, Іванчик Назар, Сабадош Назар, Головка Вадим, Шегеда Мартін, Повханич Максим, Дудинець Василь, Геці Тарас.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Юрій Шукаль : “На цьому турнірі я задоволений якістю гри нашої команди. За весь турнір ми пропустили тільки 2 голи і жодну гру не програли. В кожному матчі ми володіли ігровою ініціативою і створювали багато гольових моментів, але на жаль, реалізувати їх в повному обсязі не вдалось. До речі, саме над реалізацією гольових моментів нам потрібно старанно попрацювати під час тренувань і також на мою думку гравцям потрібно більше пробивати по воротах суперника з середньої та близької відстані “.