СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Гравці СДЮСШОР у складі МФА “Мункач” здобули срібні медалі на Міжнародному турнірі в честь Ференца Пушкаша

Відомі Закарпатські футбольні інтернет-портали нещодавно опублікували матеріал, в якому вказано, що команда МФА “Мункач” вікової категорії U-12 посіла 2-ге місце в Міжнародному турнірі на честь Ференца Пушкаша, який проходив 31-го березня. Зазначимо, що у фінальному матчі закарпатські футболісти поступились із мінімальним рахунком 1:0 господару змагань команді «Пушкаш Академія».
Ми вітаємо мукачівців з цим успіхом, але хочемо зазначити, що у складі команди МФА “Мункач” в усіх матчах приймали участь троє гравців ужгородського СДЮСШОР U-12 : Кузьма Іван, Феєр Даніель, Коваль Тімур.
З цього приводу ми поспілкувались із тренером команди СДЮСШОР U-12 Анатолієм Деревлянкою : “В кінці березня мені зателефонував директор «Благодійного фонду підтримки спортсменів та футболістів «Академія футболу «Карпатія» – Олександр Чегіль. Він запропонував мені і трьом моїм підопічним поїхати у складі Збірної Закарпатської області в Будапешт на досить престижний Міжнародний турнір на честь Ференца Пушкаша. Олександ Олександрович зазначив, що в Збірній Закарпатської області окрім моїх підопічних будуть також грати хлопчики з Хустського, Іршавського, Мукачівського, Виноградівського та Свалявського районів. Звичайно, нашим вихованцям було приємно представляти Закарпатську землю в цьому турнірі і ми з радістю погодились. В цьому рішенні мене підтримав директор СДЮСШОР Вадим Дьордь. Однак прибувши в Мукачево, на місце виїзду ми побачили тільки гравців МФА “Мункач”. Побачивши заявковий лист, команди я зрозумів, що на турнір їде не збірна нашого краю, а команда МФА “Мункач” і грати ми будемо саме за мукачівців. У той момент ми всі дуже розчарувались і чесно кажучи не відразу до кінця зрозуміли, що сталось. Сам турнір був чудово організований, у ньому прийняли участь дуже хороші команди зі Словаччини, Хорватії, Румунії, Угорщини. Вихованці СДЮСШОР грали в кожному матчі в стартовому складі і продемонстрували дуже хороший рівень гри, що безперечно вплинуло на вдалий підсумковий результат всієї команди.”
примітка : на фото гравець СДЮСШОР U-12 Кузьма Іван.