СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР поступається «BRW-BIK»

11- го травня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 16-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 із Володимира-Волинського «BRW-BIK». Традиційно першими на чудовий футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли гравці вікової категорії U-16.
Гості енергійніше розпочали матч і спромоглись вже на 5-ій хвилині відкрити рахунок. Результативний удар завдав Новояд Андрій. Після пропущеного м’яча ужгородці активізувались, і на 12-ій хвилині відновили паритет на табло. Після чудового навісу з правого флангу від Січки Мар`яна,  Пересоляк Августін головою відправив м’яч у сітку воріт. Однак, на жаль, вже через 4 хвилини гості знову вийшли вперед, дубль оформив Новояд Андрій. За декілька хвилин нападник СДЮСШОРу  Бабич Іван  мав непоганий шанс для взяття воріт, але з 16-ти метрів пробив зовсім трохи мимо воріт. У середині першого тайму «BRW-BIK» забив свій третій гол, Зайко Святослав результативно використав вихід віч-на-віч з нашим воротарем.
У другому таймі на полі була рівна гра. СДЮСШОРівці мали непоганий напівмомент на 43-ій хвилині. Дехтяренко Денис пробивав з 12-ти метрів, але його удар був заблокований захисниками волинян. Однак за декілька хвилин підопічні Дениса Пахомова зуміли добитись свого і відквитали один гол. Бабич Іван  вдало зіграв на добиванні. Ужгородці намагались забити третій гол, натомість в кінці матчу пропустили. Марценюк Владислав з 30-ти метрів вдало пробив у дальній кут воріт, воротар ужгородців Ковач Валентин не зміг відбити цей постріл.
Як підсумок, гості святкують перемогу з рахунком 4:2.