СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-15. Впевнена звитяга СДЮСШОРа над львівськими “Карпатами”

Фотозвіт матчу ТУТ !
18- го травня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 17-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 вдома приймали гостей зі Львову «Карпати». Другий матч був за участю гравців вікової категорії U-15.
СДЮСШОРівці напрочуд активно розпочали матч і це принесло їм забитий м’яч вже на 6-ій хвилині. Після навісу з кутового Крижан Іван скинув головою на Зизича Максима, який у свою чергу переправив м’яч в сітку воріт. Буквально через 2 хвилини рахунок міг подвоїтись. Черевко Олександр вивів Селеша Крістіана на ударну позицію, Крістіан головою намагався перекинути воротаря, але не вийшло. В середині першого тайму Зизич Максим віддав проникливий пас на Селеша Крістіана, наш нападник пробив з 18-ти метрів, але кіпер гостей перевів м’яч на кутовий. На 34-ій хвилині захисники львів’ян порушили правила у своєму штрафному майданчику проти Балажа Олександра. Пенальті вдало виконав Зизич Максим, який оформив дубль в цьому матчі.
Гості зуміли скоротити відставання в рахунку на 63-ій хвилині, однак на більше “Карпати” не спромоглись. Фінальний свисток арбітра зафіксував надзвичайно важливу перемогу підопічних Тараса Вайданича з рахунком 2:1. Ця звитяга виводить наших хлопців у стадію стикових матчів за право участі у фінальній частині ДЮФЛ України